Tabara Germana sau Engleza. Interactiune cu copii germani la castel medieval

Tabara germana sau engleza
Tabara germana sau engleza
Germania - Hohensolms
Tematica: Cursuri de Limba Germana/Limba Engleza in atmosfera medievala. Cazare in castel. Interactiune cu copii germani care au activitati comune cu toti ceilalti copii.
Tip curs: limba engleza, limba germana
Varsta: 8 - 16 ani
Perioada: 30/06/2019 - 24/08/2019
Cazare: Castel
Tarif: 729 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara Germana sau Engleza are loc la castelul medieval din Hohensolms. Studentii au ocazia sa interactioneze cu copii germani prin participarea la activitati comune cu acestia.

Tabara Germana sau Engleza. Interactiune cu copii germani la castel medieval

Locatie – Hohensolms, Germania

Scoala este situata in Hohensolms, localitate situata aproape de aeroportul Frankfurt. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala

Facilitati: sali de clasa modern echipate, sala de mese, acces Internet, sala de muzica si relaxare, biliard, tenis de masa, piscina interioara in apropiere, terenuri de sport.

Cazare la castel

Cazarea se face in castel, in camere cu 4-8 paturi, majoritatea cu baie proprie .
Masa: pensiune completa.

Cursul de limba straina (germana sau engleza)

Cursul de limba germana sau engleza include 20 lectii a 45 minute / saptamana.

Activitati tabara germana sau engleza

Activitatile sunt numeroase si diversificate, exemple fiind: petrecere de bun venit si de ramas bun, tur cu ghid a castelului.  Alte activitati: sport (fotbal, baschet, tenis de masa, volei pe plaja), jocuri medievale, workshop-uri de arta, concursuri de cultura generala, gratar. etc.

Interactiune cu copii germani

Avantajul copiilor care vin in aceasta tabara este ca studiaza si au activitati comune impreuna cu copii germani, care sunt prezenti intr-un procent de 50%.

Excursii tabara germana sau engleza

Programul taberei include 1 excursie de o zi si doua excursii de cate o jumatate de zi in locatii de interes turistic.
Excursii ½ zi – Marburg, Limburg, Giessen, Wetzlar, Schloss Braunfels or Hessenpark Open-AirMuseum.
Excursii de o zi – Mainz, Frankfurt, Koblenz sau Heidelberg

Tarif

Tarif: 729 EUR / saptamana

Tariful include: cazare intr-un castel medieval, pensiune completa, curs intensiv de limba germana sau engleza ( optional), program complet de activitati si  excursii,  materiale de studiu, certificat de participare, test de plasament,  supraveghere permanenta, asigurare de calatorie

Tariful nu include: transport avion, transfer de la/la aeroport Frankfurt 140 EUR/sens, transfer economic de la /la aeroport Frankfurt pentru sosiri duminica (inainte de 16.30) si plecari sambata (dupa 13.00) 49 EUR/sens, taxa serviciu minor neinsotit (obligatorie)*,asigurare storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului. Se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copiii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne!

Alte tabere de germana gasesti AICI!