Tabara Grup in Anglia cu insotitor de Engleza la Universitatea Winchester

Tabara grup in Anglia
Tabara grup in Anglia
Marea Britanie - Winchester
Tematica: Engleza, activitati, excursie la Londra sau orase de interes turistic. Grup de copii cu insotitor
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 03/07/2021 - 17/07/2021
Cazare: Campus
Tarif: 1970 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Grup in Anglia se organizeaza la Universitatea din Winchester si este o tabara de engleza cu insotitor pentru copii de 10-17 ani.

Tabara Grup in Anglia cu insotitor de Engleza la Universitatea Winchester
Locatie – Winchester, Marea Britanie

Winchester, fosta capitala a Angliei, este unul dintre cele mai frumoase orase din Marea Britanie. Cunoscut pentru catedrala sa, standardul ridicat al vietii si strazile pitoresti pavate cu piatra cubica. Winchester se afla in comitatul Hampshire, la doar o ora de Londra.

Scoala

Campusul King Alfred al Universitatii Winchester se afla intr-o zona verde la mica distanta de centrul orasului si la 15 minute de catedrala. Campusul este alcatuit dintr-un mix de cladiri moderne si vechi.

Facilitati: sali de clasa moderne si redecorate situate intr-o vila cu o arhitectura traditionala langa campus, sala de mese pentru 250 studenti, spatiu verde pentru relaxare si diverse activitati in aer liber, lounge, facilitati sportive pentru fotbal, volei si tenis.

Detalii despre universitate gasesti AICI!

Cazarea

Se face in rezidente din campus, in camere standard cu baie comuna, in regim
de pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 20 lectii de 45 minute / saptamana are loc in grupe de cate maximum 15 studenti. In prima zi de curs se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupe, conform nivelului de cunostinte. Cursurile se adreseaza tuturor celor cu nivel de engleza intre A1 si C1.

Activitati

Activitatile sunt numeroase si foarte variate: petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (fotbal, volei, tenis), workshop-uri de dans, sanatate, cosmetica, jurnalism, arts & crafts, quiz-uri, vizionari de filme, seri tematice, open stage etc.

Excursii

1 excursie de o zi si 1 excursii de cate o jumatate de zi / saptamana in locatii de interes turistic precum: Bath, Brighton, Bournemouth, Salisbury, Portsmouth, New Forest.

Perioada tabara grup in Anglia

3 – 17 iulie 2021

Tarif tabara grup in Anglia

1970 GBP/ 2 saptamani

Tariful include: cazare cu pensiune completa, transfer de la/ la aeroport, lectii de engleza pe saptamana, test initial de evaluare, materiale de studiu, certificate de participare, program complet de activitati si excursii, 1 insotitor de grup la 10 copii

Tariful nu include: transport avion, asigurare storno/ de calatorie. Detalii legate de asigurari gasesti AICI!

Documente necesare inscrierii: formularul de inscriere completat, pasaport sau carte de identitate valabile, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere de grup cu insotitor gasesti AICI!

Alte tabere in Anglia gasesti AICI!