Tabara grup la Londra. Engleza, activitati si vizite in capitala britanica

tabara grup la Londra
Marea Britanie - Londra
Tematica: Engleza, activitati si vizite in Londra
Tip curs: Limba Engleza, Tabara de Grup
Varsta: 12 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 12/07/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: 1900 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara grup la Londra. Tabara de grup cu insotitor include cursuri de engleza, activitati si vizite in marea metropola londoneza.

Tabara grup la Londra. Engleza, activitati si vizite in capitala britanica

Locatie – Londra, Marea Britanie

Londra, capitala Marii Britanii, este cel mai mare oras al Europei si al doilea cel mai vizitat oras din lume. Cateva dintre cele mai importante obiective turistice sunt: British Museum, Victoria&Albert Museum, Natural History Museum, Tower of London, St Paul’s Cathedral, London Eye, Westminster Abbey, Parlamentul, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Madame Tussaud’s, zonele comerciale Oxford Street, Covent Garden etc. Detalii despre oras, gasesti AICI!

Scoala

St. Mary University se afla la cateva minute distanta de mers pe jos fata de Parcul Richmond si la 20 minute distanta fata de centrul orasului. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: internet WiFi, lounge pentru socializare, gradina, cafenea, terenuri de sport, terenuri de tenis, sala de sport.

Cazare

se face in rezidenta in camera single cu baie comuna.
Masa: pensiune completa

Cursul de limba engleza

Include 20 lectii / saptamana, in grupe de cate maximum 15 persoane. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare.

Activitati

ateliere de arta, talent show, discoteca, karaoke, concursuri de cultura generala, diverse competitii, vanatoare de comori, jocuri.

Excursii

Programul include 4 excursii de o jumatate de zi si o excursie de o zi pe saptamana. Excursiile de o jumatate de zi constau in vizite la Londra, iar cele de o zi pot fi la Bath, Oxford, Camden.

Tarif tabara grup la Londra

1900 GBP/ 2 saptamani – tarif valabil pentru un grup de minimum 10 copii

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, transfer de la/la aeroport,  materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare, 1 insotitor de grup la 10 copii, supraveghere permanenta

Tariful nu include: transport avion, asigurare calatorie/ storno, supliment pentru biletul de avion al insotitorului de grup

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti (in cazul minorilor)

Conditii de inscriere tabara grup la Londra

• 350 GBP depozit la inscriere pana pe 1.11.2019
• 350 GBP pana la 30.01.2020
• 400 GBP pana in 30.03.2020
• 800 GBP + asigurarea calatorie pana la 10.06. 2020
* Conditiile de plata pentru biletul de avion vor fi comunicate ulterior
* Asigurarea storno trebuie emisa la incheierea contractului. Asigurarile storno emise ulterior intra in vigoare dupa 10 zile de la emitere

Pentru detalii, contacteaza-ne!