Tabara grup New York 2020 la Fordham University in SUA

tabara grup New York
SUA - New York
Tematica: Engleza & Experienta americana. Vizite in New York & Excursii
Tip curs: Limba Engleza, Tabara de Grup
Varsta: 12 - 18 ani
Perioada: 12/07/2020 - 19/07/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1730 USD /tabara/1 saptamana


Tabara grup New York 2020. Tabara de engleza americana are loc in Bronx, cartier faimos al orasului New York la Fordham University.

Tabara grup New York 2020 la Fordham University in SUA

Locatie – New York, SUA

New York este cel mai mare oras al S.U.A. iar centrul zonei metropolitane New York, se afla in primele 3 cele mai populate zone din lume. Cateva obiective turistice renumite in toata lumea si care nu trebuie ratate: Broadway, Times Square, Metropolitan Museum of Art, Statuia Libertatii, 5th Avenue, Empire State Building, Central Park. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Cursurile au loc la Fordham University din Bronx – cartier faimos al orasului New York situat in partea de Vest a acestuia. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazarea

Se face in rezidenta in apartamente cu camere de 1-2 locuri si cu baie comuna. Fiecare apartament are 2- 5 camere.
Masa: pensiune completa cu pranz la pachet in zilele cu excursii.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 20 lectii de engleza generala / saptamana, in grupe de cate maximum 15 persoane cu profesori vorbitori nativi. In prima zi, fiecare student sustine un test de plasament lingvistic, in urma caruia este repartizat intr-o grupa conform nivelului de cunostinte. La sfarsit, se acorda un certificat de participar. Suplimentar au loc ateliere de conversatie in care studentii dialogheaza cu instructorii.

Vizite in New York

Programul include 5 excursii de o ½ zile pe saptamana, acestea avand loc dupa cursurile de engleza. Exemple de excursii de ½ zile: Times Square, Statue of Liberty, Central Park, Brooklyn Bridge Casino, cartierul Manhatttan, Greenwich Village.
Activitati de seara: vanatoare de comori, petrecere de bun venit, seara de carnaval, dans, karaoke, spectacole de moda, talent show, ceremonie de ramas bun si primirea certificatelor.

Excursii de o zi

Programul include o excursie de o zi pe saptamana: The Empire State Building, The Statue of Liberty.

Excursii optionale
• Washington DC, Tarif: 400 USD
• Boston, Tarif: 400 USD
• Cascada Niagara, Tarif: 400 USD
• Six Flags, Tarif: 180 USD
• Time Square cu limuzina, Tarif: 135 USD
In acazul in care se alege o excursie optionala, datele de calatorie se modifica corespunzator.

Tarif tabara grup New York

1730 USD/ saptamana

Tariful include: 7 nopti cazare in rezidenta, pensiune completa, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, transfer de la/la aeroport, materiale studiu, certificat participare, test de plasament, 1 insotitor de grup, supraveghere permanenta

Tariful nu include: transport avion aproximativ 1100 EUR, taxe de viza 160 USD, bani de buzunar 100 USD / sapt, asigurare de calatorie, asigurare storno.
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil cu viza SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti pentru minori

Conditii de inscriere tabara grup New York

• 200 USD depozit la inscriere pana pe 1.11. 2019
• 400 USD pana la 3.01. 2020
• 400 pana in 30.03. 2020
• 730 USD + asigurarea calatorie pana la 3.05. 2020
* Conditiile de plata pentru biletul de avion vor fi comunicate ulterior
* Asigurarea storno trebuie emisa la incheierea contractului. Asigurarile storno emise ulterior intra in vigoare dupa 10 zile de la emitere.

Pentru detalii, contacteaza-ne!