Tabara in boarding school Elvetian de top 2020. Cursuri de Engleza sau Franceza

thumb_11289_default_large
Elvetia - Lausanne
Tematica: Curs de limba engleza sau franceza. Tabara recomandata celor care vor sa isi continue studiile in strainatate.
Tip curs: Academic
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 04/07/2020 - 15/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 2000 CHF /tabara/saptamana


Tabara in boarding de engleza sau franceza intr-un colegiu elvetian de top din orasul Lausanne pentru copiii de varsta 10-17 ani.

Tabara in boarding school Elvetian de top. Cursuri de Engleza sau Franceza

Locatie – Lausanne, Elvetia

Lausanne este un oras situat in partea franceza a Elvetiei, pe malul lacului Geneva, la 62 km nord-est de orasul Geneva. Detalii despre Lausanne gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere cu 1-3 paturi.

Curs

Cursul de limba straina include 20 lectii de engleza sau franceza / saptamana, in grupe de cate 12 studenti. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de verificare, in urma caruia este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara in boarding

Programul de activitati: sporturi nautice (ski nautic, windsurfing), inot, volei pe plaja, mountain karting, catarare, ciclism, atletism, tenis, baschet, volei, badminton, fotbal, patinaj pe gheata, vizionari de filme, discoteca, concursuri de cultura generala, bowling etc.

Excursii tabara in boarding

3 excursii de cate o zi (duminica si in ziua de sambata in care nu este sosirea sau plecarea) si 2 excursii de cate o jumatate de zi (miercuri) / 2 saptamani in locatii de interes turistic din Elvetia. Miercurea se pot vizita: fabrica de ciocolata Cailler, fabrica de branzeturi Gruyere, Muzeul de Fotografie, Castelul Chillon, Muzeul Olimpic, sambata o locatie din apropiere de Lausanne, Geneva sau Berna, iar excursia de duminica include obiective turistice deosebite, precum: ghetarul de la Arolla, pesterile din Vallorbe, salinele din Bex, Aquaparc si „Grand Jeu” din Valea Joux, precum si expeditii in Alpi.
Durata minima: 2 saptamani

Tarif

2000 CHF / saptamana*

*Depozit la inscriere: 2000 CHF. Plata poate fi facuta in rate, astfel incat suma sa fie platita integral pana pe 1 iunie 2020.

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de engleza sau franceza, transfer dus-intors aeroport Geneva (in zilele de sambata), program de activitati si excursii, materiale de studiu, supraveghere permanenta, test de plasament, certificat de participare

Tariful nu include: transport avion, bani de buzunar 30-100 CHF/saptamana, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Elvetia gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro