Tabara in colegiu britanic 2020 Hockerill Anglo-European College din Cambridge

Tabara in colegiu britanic
Tabara in colegiu britanic
Marea Britanie - Cambridge
Tematica: Curs de limba engleza in colegiu britanic Hockerill Anglo-European College
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 9 - 14 ani
Perioada: 05/07/2020 - 02/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1280 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara in colegiu britanic are loc in orasul universitar Cambridge si este destinata copiilor de 9 – 14 ani care doresc sa experimenteze atmosfera de studiu din UK.

Tabara in colegiu britanic Hockerill Anglo-European College din Cambridge

Locatie – Bishop’s Stortford, Marea Britanie

Tabara se desfasoara in Bishop’s Stortford, oras de 40.000 locuitori aflat la 50 km sud de Cambridge, la mijlocul distantei dintre Londra si Cambridge. Fiind un oras linistit, este foarte potrivit pentru gazduirea unei tabere internationale pentru copii. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere cu 2-4 paturi si baie comuna. Se asigura pensiune completa in restaurantul cu autoservire din campus.

Scoala

Campusul Hockerill Anglo-European College se afla intr-o zona rezidentiala a orasului, la 10 minute de centru. Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Facilitati: cladiri in stil architectonic victorian, spatiu verde intins, 15 sali de clasa, lounge, computere cu acces gratuit la Internet, sala de mese, atelier pentru activitati artistice, sala de sport, terenuri de sport in aer liber, piscina la 20 minute distanta (studentii nu pot pleca neinsotiti).

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza – include 20 lectii de cate 45 minute / saptamana. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.
Se ofera cursuri pentru toate nivelele lingvistice de la incepatori la avansati.

Activitati tabara in colegiu britanic

Activitatile sunt distractive si foarte variate: sport (fotbal, baschet, badminton, volei, softball, inot), arts & crafts, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri etc.

Excursii tabara in colegiu britanic

Programul include 2 excursii de cate o zi / saptamana (miercuri si duminica, cu exceptia zilei de duminica cand este plecarea) in locatii ca: Londra, Cambridge, Brighton, Warwick Castle etc

Tarife

1280 GBP/saptamana, 2050 GBP/2 saptamani
2700 GBP/3 saptamani, 3070 GBP/4 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus cu pensiune completa, curs de limba engleza, materiale de studiu, test de evaluare si certificat de participare, transfer de la/la aeroport Heathrow/Stansted, program de activitati si excursii cu supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, asigurare de calatorie / asigurare storno.

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro