Tabara Internationala de Business 2020. Program pentru viitorii oameni de afaceri

abara internationala de business
abara internationala de business
Marea Britanie - Folkestone
Tematica: Cursuri de management, marketing, antreprenoriat, contabilitate, economie
Tip curs: Academic
Varsta: 15 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 08/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 2900 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara internationala de business. Discipline de afaceri, finante, economie sau management pentru A Levels, IB pentru copii de 15 – 17 ani.

Tabara Internationala de Business. Program pentru viitorii oameni de afaceri

Atentie! Pentru a participa in aceasta tabara este necesar un nivel de engleza cel putin intermediar.

Locatie scoala – Folkestone, Marea Britanie

Colegiul Earlscliffe se afla in Folkestone, in comitatul Kent din SE Angliei, la circa 1 ora de Londra. Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea elevilor internationali atat pe parcursul anului in cadrul programelor liceale cat si pe timpul verii in cadrul taberei. Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Cazarea

Se face in campus, in camere duble sau triple cu baie proprie si Internet wireless.
Masa: pensiune completa, pranzul fiind la pachet in zilele cu excursii. La finalul taberei, elevii vor participa la o cina formala.

Programul de business

Includ 22 ore / 2 saptamani, in grupe internationale de cate maximum 12 persoane, de management, de marketing, de contabilitate, de antreprenoriat si de economia intreprinderii.

Activitati tabara internationala de business

Dupa-amiaza si seara elevii participa la diverse activitati de recreere, precum: arts & crafts, fotbal, baschet, tenis, inot, golf, volei, karaoke, discoteca, bowling, casino night, talent show, quiz-uri, cinema, barbecue etc.

Excursii tabara internationala de business

Sunt incluse 4 excursii de cate o zi intreaga / 2 saptamani, dintre care 2 la Londra, cu vizite la Tate Modern, Chelsea FC, London Eye, St Paul’s Cathedral, British Museum, Buckingham Palace, The Shard si Bank of England Museum. Celelalte excursii pot fi la Thorpe Park, Canterbury, Leeds Castle sau Hever Castle.

Serii tabara

· 28 iunie – 11 iulie 2020
· 11 – 25 iulie 2020
· 25 iulie – 8 august 2020

Tarife

2900 GBP / 2 saptamani

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, cursuri, program de activitati si excursii, test de plasament, supraveghere, certificat de participare

Tariful nu include: transport avion, transfer aeroport Heathrow 190 EUR (plecari si sosiri intre 9.00 si 16.00), taxa serviciu minor neinsotit 50 GBP, asigurare de calatorie / storno

Alte tabere similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro