Tabara internationala de engleza 2020 la Universitatea din Winchester

Tabara internationala de engleza
Tabara internationala de engleza
Marea Britanie - Winchester
Tematica: Cursuri de engleza in campus universitar. Activitati si engleza.
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 27/06/2020 - 15/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 699 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara internationala de engleza la Universitatea din Winchester. Cursuri de engleza in campus universitar, activitati si excursii.

Tabara internationala de engleza la Universitatea din Winchester

Locatie scoala – Winchester, Marea Britanie

Universitate la mica distanta de centrul orasului Winchester si la 15 minute de catedrala. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Capacitate: 200 locuri.
Facilitati: sali de clasa moderne, sala de mese, spatiu verde pentru relaxare si diverse activitati in aer liber, lounge, facilitati sportive pentru volei si tenis, Internet wireless.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie proprie sau comuna.

Masa: pensiune completa.

Cursul de limba engleza

• general – 15 lectii de 45 minute / saptamana
• intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana ( + 20 GBP / saptamana)
Cursurile se adreseaza tuturor celor cu nivel de engleza intre A1 si C1.

Activitati tabara internationala de engleza

Activitati incluse sunt: petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (fotbal, volei, tenis), workshop-uri de dans, sanatate, cosmetica, jurnalism, arts & crafts, quiz-uri, vizionari de filme, seri tematice, open stage etc.

Excursii tabara internationala de engleza

Sunt incluse in program 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii de interes turistic precum: Londra, Bath, Brighton, Bournemouth, Salisbury, Portsmouth, New Forest. Programul de o saptamana include 1 excursie de o jumatate de zi.

Excursie optionala de weekend cu innoptare la Londra (minimum 13 ani si minimum 15 participanti din tabara) – aceasta excursie ofera posibilitatea vizitarii mai multor obiective turistice din capitala. Cazarea se face intr-un hostel, in camere cu mai multe paturi si baie comuna. Supliment: 140 GBP

Tarife

• Cazare campus, baie comuna – 699 GBP / saptamana
• Cazare campus, baie proprie – 769 GBP / saptamana

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs general de limba engleza, program complet de activitati si excursii, materiale de studiu, supraveghere permanenta, test de evaluare & certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, asistenta aeroport minor neinsotit (oblig.) 35 GBP / sens *,  transfer aeroport Heathrow – individual 155 GBP / sens (disponibil la orice ora), transfer aeroport Heathrow economic 80 GBP / sens (pentru aterizari pana la 16.30 si decolari dupa ora 14.00 sambata), excursie optionala cu innoptare la Londra 140 GBP, curs intensiv 20 GBP / sapt., asigurare de calatorie / storno

*Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copiii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Pentru detalii, va rugam:

Contactati-ne!

Alte tabere din Marea Britanie gasesti AICI!