Tabara Internationala de Engleza cu profesori vorbitori nativi. Tabara de grup

Tabara internationala de engleza
tabara engleza in cipru
Tabara internationala de engleza
Cipru - Episkopi
Tematica: Cursuri de engleza, activitati, plaja, excursii
Tip curs: limba engleza
Varsta: 7 - 17 ani
Perioada:
14/07/2019 - 21/07/2019
14/07/2019 - 28/12/2018
Cazare: Hotel
Tarif: 1490 EUR /tabara/2 saptamani


Tabara internationala de engleza are loc in Cipru si este destinata copiilor de 7 – 17 ani care vor sa invete limba engleza cu profesori vorbitori nativi aproape de casa.

Tabara Internationala de Engleza cu profesori vorbitori nativi in Cipru. Tabara de grup

Locatie – Epsikopi, Cipru

Tabara de engleza are loc in Cipru, insula din Marea Mediterana, in sudul Turciei, destinatie de litoral populara printre europeni. Detalii despre Cipru gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face in hotel cu camere cu 4 paturi si baie proprie.

Masa: pensiune completa.

Facilitati

Facilitati cazare: aer conditionat, uscator de par, telefon, balcon, internet in receptie, piscina exterioara, incapere special amenajata pentru petreceri.
Facilitati scoala:  Sali de clasa au aer conditionat, laborator cu calculatoare, sala de sporturi, teatru, amfiteatru, snack shop.  Scoala se afla la trei minute de mers pe jos de hotel.

Cursuri

Cursul de limba engleza include 20 de lectii pe saptamana (15 ore). Fiecare ora dureaza 45 de minute. La inceperea si la finalul  cursului copiii vor sustine un test de evaluare.

Activitati tabara internationala de engleza

Toate activitatile organizate in tabara sunt supravegheate de catre monitorii si profesorii taberei.

Activitati sportive

Activitatile sportive sunt coordonate de monitori specializati si au loc la plaja, la piscine sau pe terenurile de sport ale campusului( volei, baschet, fotbal, etc.).

Activitati artistice

Activitatile artistice sunt coordonate de catre monitori specializati si sunt variate, de la dans (latinp, zumba, hip-hop), arta, muzica la teatru.

Activitati distractive

Distractia este partea importanta a unei vacante reusite , de aceea din aceasta tabara nu vor lipsi, discoteca, karaoke, petrecere la piscine, jocuri de seara, prezentari moda, talent show, etc.

Excursii tabara internationala de engleza

– o excursie de o zi la Paphos, Nicosia, Muntii Troodos, Agia Napa si Plaja Nissi sau Lefkara
– doua excursii de cate o jumatate de zi – vizite in Limassol (shopping sau castelele Limassol si Kolossi) sau la centrul de sporturi nautice.

Perioada

Serie de 2 saptamani: 14.07 – 28.07.2019

Tarife

Tarife: 1490 EUR/2 saptamani.
Tarifele sunt valabile pentru grup de minimum 10 copii.

Tarifele includ: cazare hotel, pensiune completa, curs de limba engleza, materiale de studiu, test de plasament, program de activitati si excursii, certificat de participare, supraveghere permanenta si insotitor de grup, transfer de la/la aeroportul Larnaca
Tarifele nu includ: transport avion (aproximativ 300 EUR), asigurare calatorie (60 lei ), asigurare storno – optionala (342 lei), excursii optionale
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti in favoarea insotitorului de grup.

Alte tabere de grup, cu insotitor gasiti AICI!

Pentru programgul complet,

Contactati-ne!