Tabara internationala de Franceza 2021 pentru tineri independenti la Paris

Tabara internationala de franceza
Tabara internationala de franceza
Franta - Paris
Tematica: Limba franceza, activitati si excursii in Paris
Tip curs: Limba Franceza
Varsta: 15 - 21 ani
Perioada: 27/06/2021 - 14/08/2021
Cazare: Familie gazda
Tarif: 735 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara internationala de Franceza are loc la Paris, aproape de Grand Boulevards si este destinata adolescentilor si tinerilor de 15 – 21 de ani.

Tabara internationala de Franceza pentru tineri independenti la Paris

Locatie – Paris, Franta

Renumit pentru istoria sa bogata, arhitectura deosebita si diversitatea culturala, Parisul este cel mai vizitat oras din lume. El ofera oricui cate ceva interesant 24 h / 24, de la vizite la muzee, galerii, teatre, opera si pana la restaurante, buticuri si cafenele cu atmosfera boema. Detalii despre Paris gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in familii gazda atent selectionate, in camere duble. Familiile locuiesc la 20-25 minute de scoala de mers cu un mijloc de transport in comun. Transportul nu este inclus. Se asigura pensiune completa, pranzul fiind la pachet.

Scoala

Scoala a fost infiintata in 1986 si se afla pe o strada linistita in apropierea Bulevardului Haussmann. Cea mai apropiata statie de metrou este Grands Boulevards.
Facilitati: 8 sali de clasa modern echipate, lounge, laborator cu computere si acces Internet gratuit, biblioteca, sala de studiu, automate cu snacks si bauturi.

Cursul de limba franceza

Cursul de limba franceza include 20 lectii / saptamana, care au loc dimineata, in grupe de cate maximum 15 persoane. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare. Profesorii sunt vorbitori nativi de engleza si au experienta didactica.

Activitati tabara internationala de franceza

Programul include urmatoarele activitati: petrecere de bun venit, tur de orientare, vizionari de filme, vizite la obiective turistice din Paris, inot, activitati sportive, petreceri tematice, shopping etc.

Excursii tabara internationala de franceza

Programul include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani la obiective turistice din Paris sau din apropiere (Tour Eiffel, Muzeul Luvru, Champs Elysees, Cartierul Latin, Montmartre, Versailles etc.).

Tarif

735 EUR / saptamana

Tariful include: cazare in familie gazda, pensiune completa, curs de limba franceza, transfer aeroport dus-intors intre orele 9.00-17.00,  program complet de activitati, excursii, materiale de studiu, supraveghere, test de plasament, certificat de participare, tricou cu logoul scolii

Tariful nu include: taxa inscriere, transport avion, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 150 EUR / sens*, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere de franceza gasesti AICI!