Tabara internationala de germana de grup cu insotitor.

Tabara internationala de germana
Tabara internationala de germana
Germania - Bad Schussenried
Tematica: Tabara de Germana intensiv, activitati si excursii. Program recomandat pentru copiii care pleaca pentru prima oara intr-o tabara.
Tip curs: Limba Germana, Tabara de Grup
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 15/08/2020 - 28/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 880 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara internationala de germana are loc in Bad Schussenried in Germania si este destinata copiilor de 10 – 17 ani.

Tabara internationala de germana de grup cu insotitor.

Locatie – Bad Schussenried, Germania

Bad Schussenried este situat intre lacul Constance, Dunare si raul Iller. Cunoscut mai ales pentru proprietatile curative ale apelor minerale si pentru frumusetea naturala a imprejurimilor, statiunea este punctul de plecare in numeroase excursii. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Se afla la 5 minute de centrul localitatii si este cel mai mare centru de predare a limbii germane ca limba straina cu cazare in campus din Germania, cu o capacitate de 300 locuri.
Facilitati campus: piscina acoperita, terenuri de tenis, perete de escalada, etc.

Cazarea

Se face in campus, in camere duble cu baie proprie si balcon cu panorama asupra parcului scolii sau asupra orasului. Masa: pensiune completa.

Curs de germana intensiv

Cursul de germana este intensiv si include 25 lectii/saptamana (varsta 10 – 13 ani) sau 30 lectii saptamana (varsta 14 – 17 ani), iar grupul trebuie sa aiba aproximativ acelasi nivel de limba germana. Cursul este coordonat de profesori vorbitori nativi iar la sfarsitul acestuia fiecare copil va primi un certificat de absolvire.

Activitati tabara internationala de germana

Exemple de activitati pot fi: tenis (teren indoor), inot in piscina, fotbal, baschet, badminton, volei, tenis de masa, arts & crafts, biliard, escalada, discoteca, fitness, fusball, inot, minigolf, mountain bike, pian, sauna, vizionari de filme, barbecue, petreceri etc.

In vacanta de vara, in fiecare saptamana sunt pana la 300 copii si adolescenti in campus si scoala ofera numeroase activitati, pentru a acoperi toate preferintele.
Este posibil ca intr-o anumita dupa-amiaza sa fie oferite chiar si 15 activitati diferite!

Excursii tabara internationala de germana

Programul include o excursie de o zi / saptamana (sambata) la Munchen, Stuttgart, Augsburg, Konstanz, Kempten, Lindau, castelele Neuschwanstein si Linderhof, Meersburg sau Insula Mainau si o excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) la Bad Buchau, Ulm, Biberach, Ravensburg etc.

Copiii beneficiaza de supraveghere permanenta si asistenta pe intreaga perioada a taberei.

Serii

15 august – 21 august 2020

15 august – 28 august 2020

Tarife tabara

880 EUR/saptamana

1680 EUR/2 saptamani

Tariful este valabil pentru un grup de minimum 10 copii.

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, 25/30 lectii de germana/ saptamana, supraveghere permanenta, program de activitati si excursii, taxe intrare obiective turistice, materiale studiu, certificat participare, transfer de la/la aeroport, insotitor de grup

Tariful nu include: transport avion, supliment pentru biletul de avion al insotitorului de grup, asigurare calatorie/ storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti in favoarea insotitorului de grup.

Conditii inscriere!

Avans 200 EUR (1 sapt.) sau 400 EUR (2 sapt.) la inscriere.
Diferenta poate fi achitata in rate, integral pana la data de 10 iulie 2020.

IMPORTANT!

Campusul este deschis tot timpul anului si accepta si copii cu varsta de 10-17 ani care pleaca individual.

Aceasta scoala organizeaza cursuri de lunga durata pentru copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, pentru atingerea nivelului de limba germana necesar pentru admiterea la un liceu din Germania. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

Examene de certificare ce se pot sustine in campus

• telc Deutsch A1, B2
• telc Deutsch Junior (A1)
• telc Deutsch Schule (A2, B1)
Pentru detalii privind datele examenelor, inscriere si tarife va rugam sa ne contactati!

Alte tabere de grup gasesti AICI!

Alte tabere de germana gasesti AICI!