Tabara internationala SUA 2020 in Manhattan pentru tineri independenti

Tabara internationala SUA 2019
Tabara internationala SUA 2019
SUA - New York
Tematica: Engleza americana, activitati si excursii
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 14-21 ani
Perioada: 28/06/2020 - 22/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 1255 USD /tabara/1 saptamana


Tabara internationala SUA 2020 ofera cursuri de engleza, activitati si excursii in New York, una dintre cele mai mari metropole ale lumii.

Tabara internationala SUA 2020 in Manhattan pentru tineri independenti

Locatie – New York, SUA

New York este cel mai mare oras al S.U.A. si centrul zonei metropolitane New York, care se afla in primele 3 cele mai populate zone din lume. Detalii despre New York gasesti AICI!

Scoala

Scoala a fost construita in 1886 si se afla in centrul cartierului Manhattan, langa cladirea Flatiron. Scoala ofera o panorama deosebita cu Madison Square Park, Flatiron District si Midtown.
Facilitati: 12 sali de clasa, 2 automate cu sucuri si snacks, laborator cu computere, Internet wireless, sala de studiu, biblioteca.

Cazarea

Cazarea se face in rezidenta, in camere duble cu baie comuna, sau in familie gazda, in camera single .
Masa: Ambele forme de cazare ofera pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 20 lectii de engleza generala / saptamana, in grupe de cate maximum 15 persoane. Lectiile se tin de luni pana vineri, intre orele 09:00-12:30. In prima zi, fiecare student sustine un test de plasament lingvistic, in urma caruia este repartizat intr-o grupa conform nivelului de cunostinte. La sfarsit, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara internationala SUA 2020

international parties, sightseeing dupa-amiaza si seara (ex: Ground Zero, Museum of Natural History, China Town, Times Square, Hudson River Tour, Museum of The City of New York, Rockefeller Center, South Street Seaport Tour), competitii sportive etc.

Excursii tabara internationala SUA 2020

Fiecare tabara de 2 saptamani include 1 excursie de o zi intreaga si cate 2 excursii de cate o jumatate zi, in cadrul carora se viziteaza obiective turistice din New York. Exemple de excursii: Statuia Libertatii & Ellis Island, Metropolitan Museum & Central Park.

Tarif tabara internationala SUA 2020

Tarif: 1255 USD/ saptamana/ cazare in familie gazda
Tarif: 1950 USD/ saptamana/ cazare in rezidenta

Tariful include: cazare in rezidenta/familie-gazda, pensiune completa, curs de limba engleza, transfer dus-intors aeroport, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere in timpul lectiilor, activitatilor si excursiilor, certificat de participare

Tariful nu include: taxa de inscriere, transport avion, taxa check-in asistat (pt. minori neinsotiti) 150 USD / sens*, taxe de viza, asigurare de calatorie / storno, bani de buzunar

* Aceasta taxa este diferita de cea perceputa de compania aeriana pentru asigurarea serviciului de minor neinsotit, fiind ceruta de catre scoala pentru a isi acoperi cheltuielile pe care le presupune procedura de transfer aeroport a studentilor care calatoresc ca minori neinsotiti.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil cu viza SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Tabere de grup cu insotitor in SUA gasesti AICI!

Alte tabere in SUA gasesti AICI!