Tabara la Cambridge 2020 de Limba Engleza la Colegiul Lucy Cavendish

Tabara la Cambridge 2019
Tabara la Cambridge 2019
Marea Britanie - Cambridge
Tematica: Limba Engleza si Aplicare la universitate in UK
Tip curs: Limba Engleza, Academic
Varsta: 13-16 ani
Perioada: 28/06/2020 - 09/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1480 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara la Cambridge 2020 are loc in colegiu afiliat Universitatii Cambridge. Tinerii de 13 -16 ani invata limba engleza si elemente legate de sistemul universitar britanic.

Tabara la Cambridge 2020 de Limba Engleza la Colegiul Lucy Cavendish

Locatie scoala – Cambridge, Marea Britanie

Tabara este localizata in Cambridge, care de peste 700 de ani este unul dintre cele mai renumite orase universitare din lume. Cambridge este un loc ideal pentru studenti, cu o viata sociala si culturala foarte dezvoltata, care se adreseaza in special tinerilor. Detalii despre Cambridge gasesti AICI!

Scoala

Colegiul Lucy Cavendish, infiintat cu 42 de ani in urma, se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Cambridge si se numara printre cele 31 de colegii membre ale Universitatii Cambridge. Capacitatea taberei este de 70 locuri. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Facilitati scoala

cCmpus mic cu arhitectura moderna, zona amenajata cu gradini, sali de clasa spatioase si foarte bine echipate, acces Internet, sala de mese, sala de lectura, birou de activitati, facilitati sportive acoperite si in aer liber la 10 minute distanta.

Cazarea

Se face in campus, in camere single sau duble cu baie comuna.

Masa: pensiune completa.

Cursuri de engleza

Curs de engleza include 28 lectii (21 ore/saptamana) de limba engleza in care se regasesc si elemente despre viata universitara.

Sistemul universitar britanic

Subiectele de discutie se concentreza pe istoria Universitatii Cambridge, Sistemul universitar britanic, dezbateri The Cambridge Union Society, traditii sportive, descoperiri stiintifice. De asemenea, se invata despre alegerea unei universitati, cum se aplica pentru o universitate, cum se sustine un interviu, abilitati necesare pentru studii universitare.

Activitati tabara la Cambridge 2020

Activitatile sunt incluse in tariful taberei: fotbal, baschet, tenis, inot, arts & crafts, punting pe raul Cam, vizite la obiective turistice din Cambridge, discoteca, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri tematice etc.

Excursii tabara la Cambridge 2020

Programul  include 1 excursie de o zi / saptamana (sambata) in locatii ca: Londra, Brighton, Windsor Castle, Stratford, Warwick Castle, Thorpe Park, Canterbury, Hampton Court Palace.

Tarife

1480 GBP / saptamana
2370 GBP / 2 saptamani
3070 GBP / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus,  pensiune completa, curs intensiv de limba engleza,  transfer de la/la aeroport Heathrow / Stansted,  program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de evaluare, supraveghere permanenta, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, asigurare de calatorie, asigurare storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!