­čôî Tabara Londra Grup 2023 – Engleza, Activitati & Excursii in UK – Reducere Early Booking!

poza bayswater
Marea Britanie - Londra
Tematica: Tabara de grup la Londra cu explorarea orasului pe indelete! Cursuri de limba engleza & Program standard de activitati. excursie intr-unul unul dintre urmatoarele orase: Oxford, Cambridge, Greenwich, Brighton, Bath sau Stonehenge, cu posibitatea de imbunatatire a programului, contra-cost.
Tip curs: Tabara de Grup
Varsta: 12 -18 ani
Perioada: 16/07/2023 - 30/07/2023
Cazare: Rezidenta
Tarif: 2600 EUR /persoana/ 2 saptamani


Tabara Londra Grup 2023 se desfasoara in Islington, unul dintre cele mai pline de via╚Ť─â ╚Öi de istorie cartiere ale Londrei si se adreseaza studentilor cu varste intre 12 si 18 ani, dornici sa-si perfectioneze abilitatile lingvistice in tara vorbitorilor nativi de limba engleza.

Fie ca este vorba de vizitarea muzeelor ÔÇőÔÇőcelebre diminea╚Ťa, de a vedea luminile din cartierul West End Theater seara sau de relaxare ├«n campus cu noii prietenii dup─â cursuri, scoala ofer─â studen╚Ťilor o experien╚Ť─â real─â de asimilare a culturii britanice.

Tabara Londra Grup 2023 – Engleza, Activitati & Excursii intr-unul dintre cele mai mari orase ale lumii
 Tabara Londra Grup 2023
Tabara Londra Grup 2023

Islington Centre for English este o școală specializată de limbi străine cu sediul în N1, centrul Londrei.

Acreditat─â de Consiliul Britanic, ╚Öcoala de limbi str─âine a atras mii de studen╚Ťi de limbi str─âine din ├«ntreaga lume, cu peste 2500 de ├«nscrieri pe an. Centrul Islington pentru limba englez─â este un mediu de ├«nv─â╚Ťare grozav, deoarece ofera o atmosfer─â de familie, sigura. Cl─âdirile scolii sunt recent renovate, fiind amplasate ├«ntr-o loca╚Ťie minunat─â, vizavi de sta╚Ťia de metrou Angel.

Locatie

Londra este unul dintre cele mai importante orase din lume. Are un impact considerabil asupra artelor, comer╚Ťului, educa╚Ťiei, divertismentului, modei, finan╚Ťelor, asisten╚Ťei medicale, cercet─ârii ╚Öi dezvolt─ârii, turismului ╚Öi transporturilor.

Este cel mai vizitat ora╚Ö, avand o diversitate larga de nationalitati ╚Öi culturi care vorbesc peste 300 de limbi. Universit─â╚Ťile din Londra formeaz─â cea mai mare concentra╚Ťie de institute de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt superior din Europa.

Detalii despre locatie gasiti AICI!

Cazare

Cazarea se face la Tufnell Park Residence, in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna. Studentii vor avea acces la bucatarie si sali de masa comune.

Facilitati: wi-fi gratuit, supraveghere 24/24, facilit─â╚Ťi sportive, prosoape, curatenie saptamanala a dormitorului ╚Öi schimbare a lenjeriei, magazine ╚Öi cafenele in apropiere.

Masa: programul include pensiune completa.

În zilele in care studentii pleaca in excursie, pranzul se ofera la pachet. Cerintele dietetice speciale sunt satisfacute doar la cerere, elevii fiind rugati sa anunte cererile lor la inscriere.

Cursul interactiv de limba engleza

Cursul de limba engleza include 20 lectii/saptamana, impartite in mod egal, de luni pana vineri. Acestea pot avea loc dimineata sau seara, in functie de programul de activitati, in clase spa╚Ťioase cu table interactive, cu un maximum de 17 studenti/clasa. Profesorii folosesc metode de predare interactive, pentru a implica elevii ├«ntr-un mod distractiv ╚Öi dinamic.

Studentii vor sustine inainte de sosirea in campus un test online de plasament, pentru a putea fi repartizati in clase corespunzatoare nivelului lor. Cursul este destinat tuturor nivelelor, de la incepator la avansat. Elevii vor beneficia si de materiale de studiu, din partea scolii.

Program de activitati zilnice

Tabara include un program bine organizat de activitati si excursii. Astfel, toate activit─â╚Ťile sunt supravegheate ┼či conduse de coordonatorii entuzia┼čti ai scolii ┼či au ca scop invatarea limbii engleze ca o extensie a ceea ce se intampla la cursuri. Programul include un numar de 10 activitati gratuite/2 saptamani.

In functie de dorintele studentilor, programul poate fi completat, contra-cost, cu inca o excursie de o zi intr-unul dintre orasele mari ale Angliei + 4 activitati si vizite in Londra/ 2 saptamani.

Activitatile pot include:

 • Vanatoare de comori
 • Timp liber pentru cumparaturi
 • Seara de film
 • Talent show si seara de muzica
 • Quiz games
 • Seara disco

Supliment program extra: 350 EUR/2 saptamani

Excursii si vizite 

Pentru a descoperi farmecul orasului, programul include vizite in cele mai importante atractii din Londra, precum: London Eye, Muzeul Madame Tussaud, Big Ben, etc…

Totodata, programul standard include o excursie de o zi intreaga intr-unul dintre destinatiile de mai jos:

 • ┬áOxford, Cambridge, Greenwich, Brighton, Bath sau Stonehenge

Daca studentii vor opta pentru programul complex de activitati si excursii, acestia vor beneficia de 2 excursii de o zi intreaga in aceste destinatii.

Tarife
 • 2600 EURO/persoana, pentru un grup de 10 copii platitori

_________________________________________________________________

!! Inscrie-te pana la 15 martie 2023 si beneficiezi de 100 EURO REDUCERE !!

_________________________________________________________________

Tariful include:

 • Bilet avion
 • Cazare in rezidenta
 • Pensiune completa
 • Transfer de la/la aeroportul Heathrow
 • Curs limba engleza ÔÇô 40 lectii/2 saptamani
 • Test de plasament si certificat de participare
 • Materiale de studiu
 • Program standard de activitati si excursii
 • 1 insotitor de grup la 10 copii
 • Taxa de inscriere

Tariful nu include:

 • Program complet de activitati si excursii
 • Asigurare de calatorie (obligatorie)
 • Asigurare storno (recomandata)
 • Serviciu de spalatorie

Cerinte:

 • Pentru rezervarea locului este necesara plata unui deposit de 500 EURO
 • Declaratie notariala in favoarea insotitorilor, cu acordul ambilor parinti

__________________________________________________________________

­čôî Nu mai astepta!

Inscrie-te ACUM si beneficiezi instant de Reducerea Early Booking!

__________________________________________________________________

 

Mai multe tabere in Marea Britanie gasiti AICI!

Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

Telefon: 0736913866

E-mail: office@mara-study.ro