Tabara Oxford 2019 Engleza, Stiinte, Business, Arte, Initiere IB

tabara oxford 2019 engleza
tabara oxford 2019 engleza
tabara oxford 2019 engleza
Marea Britanie - Oxford
Tematica: Engleza Intensiv, Initiere in International Baccalaureate, Stiinte, Arte vizuale, Business. Vizite la companii
Tip curs: limba engleza, Academic
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 16/06/2019 - 17/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 1818 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Oxford 2019 de Engleza intensiv ofera subiecte academice Stiinte, Busuness, Arte vizuale, Initiere in IB copiilor cu varste cuprinse intre 10-15 si 15-17 ani.

Tabara Oxford 2019 Engleza, Stiinte, Business, Arte, Initiere IB

Programele academice de vara se adreseaza copiilor cu nivel avansat de limba engleza, care doresc sa se pregateasca pentru admiterea la un liceu sau o universitate in UK sau pur si simplu doresc sa-si imbogateasca cunostintele in diferite domenii: limba engleza, alte discipline scolare, afaceri, actorie, film, leadership, fotografie, desen, drept, medicina.

De ce sa alegi o tabara de vara la Oxford?
 • Oras renumit, centru de excelenta academica – Universitatea Oxford este considerata cea mai buna din lume
 • Are cladiri vechi cu o arhitectura deosebita, muzee, parcuri si o viata culturala bogata
 • Este situat la doar o ora si jumatate de Londra si aproape de numeroase locatii de interes turistic: Stratford upon Avon, Stonehenge, Palatul Blenheim etc.
 • Pe langa partea veche, are toate facilitatile unui oras modern: centre de cumparaturi, cinematografe, teatre, restaurante si centre sportive
 • Este un oras cosmopolit si sigur – locul ideal pentru a invata si a te distra!

Mai multe detalii despre Oxford, gasesti AICI!

Scoala

Tabara Oxford 2019 Engleza – ofera progrme pentru categoria de varsta 10 – 15 ani cat si cele pentru adolecenti de 15 – 17 ani si se desfasoara in Colegiul St Clare’s, colegiu cotat ca una dintre cele mai bune scoli din Anglia dupa rezultatele obtinute la International Baccalaureate.
Colegiul functioneaza de 60 ani, fiind prima scoala care a oferit programul IB in Marea Britanie. Studentii care participa la programele de vara provin din circa 40 tari, atmosfera internationala oferind cadrul ideal de a comunica in limba engleza.

Tabara Oxford 2019 Engleza – Program academic pentru Juniori 10 – 15 ani

Cazare juniori

Cazarea se face in campus, in camere cu 4-6 paturi si baie comuna. Camerele single sunt rezervate pentru copiii cu varsta mai mare. Capacitatea totala de cazare este de 100 locuri. Se asigura pensiune completa in sala de mese din campus.

Masa: pensiune completa.

Campusul se afla in Headington, o suburbie a Oxford-ului, la 10 minute de centrul orasului. Campusul este inconjurat de un perimetru cu zid, portile fiind inchise in timpul noptii. Siguranta copiilor este prioritatea staff-ului, raportul supraveghetori / studenti fiind de 1 / 8.

Facilitati: teren de joaca cu iarba, terenuri de tenis, piscina exterioara incalzita, sala de sport.

Curs

Cursul de limba engleza include 18 lectii / saptamana in grupe de cate maximum 15 persoane. Dimineata se lucreaza pentru imbunatatirea cunostintelor in cele 4 domenii generale (scris, citit, vorbit si ascultat), iar dupa-amiaza se fac diferite proiecte.

Activitati

Tabara Oxford 2019 engleza insclude activitati variate: arta, jocuri de masa, inot, competitii sportive, ateliere de lucru manual, concursuri de cultura generala (quizzes), cautare de comori cu trasee prestabilite, workshop-uri (tobe africane si circ), talent show, discoteca

Excursii

Programul taberei include: 3 excursii / saptamana in locatii de interes turistic precum: Londra (Natural History Museum, sightseeing, London Eye, Covent Garden etc.), Stonehenge, Windsor Castle, Warwick Castle, Hogwarts Experience la Christ Church Great Hall, parcuri tematice.

Serii

 • 07 iulie – 27 iulie 2019
 • 28 iulie – 17 august 2019
Tarif

Tarif: 3717 GBP / 3 saptamani

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, transfer dus-intors Heathrow pentru sosiri duminica 06.00 – 21.00 si plecari sambata dupa 10.00, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, materiale studiu, test plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare

Tariful nu include: transport avion, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 70 GBP/sens *, depozit rambursabil 20 GBP, bani de buzunar – min 50 GBP/ sapt., asigurare de calatorie / storno
* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Tabara Oxford 2019 Engleza – Program academic pentru Adolescenti 15 – 17 ani

Cazare adolescenti

Cazarea se face in rezidente la mica distanta de mers pe jos de scoala, in camere duble sau triple. Se asigura pensiune completa (3 mese / zi). Campusul se afla in Banbury Road, intr-o zona rezidentiala placuta si linistita, aproape de centrul Oxford.

Tipuri de cursuri pentru adolescenti
Curs de vara

Cursul de vara combina studiul limbii engleze (21 lectii de engleza / saptamana) cu o gama variata de activitati si excursii. Acest curs incluse 3 sesiuni / saptamana de „Active Language Project”.  Durata minima este de 2 saptamani.

Curs intensiv

Cursul se adreseaza tinerilor motivati, care vor sa obtina maximum de studiu din sederea in Anglia. Cursul include 25 lectii de engleza / saptamana, orientate pe fluenta in vorbire si 4 sesiuni / saptamana lectii Academic English & Exam preparation.  Durata cursului, 3 saptamani

Curs Business

Cursul include 25 de lectii de business/saptamana si ofera tinerilor oportunitatea de a se familiariza cu mediul de afaceri, de a capata incredere la interviuri de angajare si la prezentari, precum si de a-si dezvolta abilitatile de negociere. Acestia vor studia elementele de succes intr-o colaborare in mediul de business, vor participa la o prezentare interesanta a unui om de afaceri si vor vizita o companie de succes din Oxford.

IB Introduction

Cursul este destinat celor care doresc sa urmeze programul academic International Baccalaureate Diploma; Cursul include 24 lectii / saptamana, dispuse astfel:

 • Saptamana 1 – matematica si stiinte umaniste
 • Saptamana 2 – stiinte si arta
 • Saptamana 3 – limba si literatura engleza

De asemenea, acest program include vizite de studiu si seminarii de orientare in cariera. Durata 3 saptamani.

Curs practic de Stiinta

Cursul are in vedere dezvoltarea abilitatilor practice si de cercetare, precum si utilizarea limbajului de specialitate adecvat pentru elevii ce doresc sa urmeze cursuri de stiinta. Cursantii vor lucra in laboratoare echipate „de ultima generatie”, vor face cercetari pe un domeniu ales de ei, vor intalni oameni de stiinta de la Universitatea din Oxford, vor invata cum sa decripteze anumite coduri pentru calculator, vor vizita multiple facilitati pentru stiinta ale universitatii. De asemenea, vor produce o prezentare de tip poster.

Curs de Arte vizuale

Cursul se adreseaza studentilor IB, care deja au absolvit primul an de diploma. Cursul pune la dispozitia elevilor timpul, spatiul, precum si o multitudine de resurse pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca, sa-si rafineze si sa-si conceapa pregatirea portofoliului necesar pentru evaluare. Cursantii vor beneficia de: indrumare din partea profesorilor experti, acces nelimitat intr-un studio complet echipat „de ultima generatie”, vizite inspirationale la muzee de arta si galerii, indrumare intr-o multitudine de tehnici, experienta in montarea si lucrul in vederea deschiderii unei expozitii, oportunitatea de a intalni si lucra cu artisti locali.

Pentru cursurile de vara si intensiv, in prima zi se sustine un test de plasament lingvistic, in urma caruia fiecare cursant este repartizat la grupa corespunzatoare nivelului sau de engleza. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare.

Activitati

Activitatile in Tabara Oxford 2019 Engleza pentru adolescenti: tenis, jocuri de team-building, discoteca, volei, seara cazino, vizionari de filme, rugby, pictura pe sticla, baschet, patinaj,talent show

Excursii

Tabara Oxford 2019 Engleza include urmatoarele excursii: 1 excursie de o zi / saptamana intr-o locatie de interes turistic, precum: Londra, Stratford upon Avon, Windsor Castle, Stonehenge etc. Se pot alege de asemenea si excursii optionale, in functie de preferinte.

Tarife
 • Curs de vara – 1818 GBP / 2 saptamani; 2634 GBP / 3 saptamani
 • Curs intensiv – 3174 GBP / 3 saptamani (in intervalul 30 iunie – 20 iulie/ 21 iulie – 10 august 2019)
 • Business – 2750 GBP/ 2 sapt. (in intervalul 21 iulie – 3 august 2019)
 • IB Introduction – 4125 GBP / 3 saptamani (numai in intervalul 30 iunie – 10 august 2019)
 • Curs practic de stiinta: 2750 GBP / 2 sapt. (numai in intervalul 23 iunie – 6 iulie 2019)
 • Curs de arte vizuale: 2750 GBP/ 2 sapt. (numai in intervalul 06 – 20 iulie 2019)

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, curs conform rezervarii, program de activitati si excursii, materiale de studiu, aeroport check – test de plasament, supraveghere, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport sosiri duminica 06.00 – 21.00 si plecari sambata dupa 10.00 – aeroport Heathrow 115 GBP/sens, Gatwick 170 GBP/sens, Luton 135 GBP/sens, Stansted 165 GBP/sens, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 70 GBP / sens *, asistenta aeroport check – in adolescenti 30 GBP, depozit pentru pagube 30 GBP, activitati optionale (disco, patinaj, pizza-making 5-10 GBP)bani de buzunar – aprox. 70 GBP/ sapt., asigurare de calatorie / storno
*Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa decompania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare pentru inscriere in tabere: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Important

In Colegiul St. Clare’s, copiii pot studia pe termen lung in cadrul unui Program pregatitor pentru IB sau Programul International Baccalaureate Diploma (16-18 ani)
Scoala ofera si cursuri de limba engleza pentru persoane cu varsta peste 18 ani inclusiv pregatire pentru examenul IELTS. Detalii si tarife despre aceste cursuri la cerere.

Alte tabere similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro