Tabara Oxford 2020 Engleza, Stiinte, Business, Arte, Initiere IB

tabara oxford 2019 engleza
tabara oxford 2019 engleza
tabara oxford 2019 engleza
Marea Britanie - Oxford
Tematica: Engleza Intensiv, Initiere in International Baccalaureate, Stiinte, Arte vizuale, Business. Vizite la companii
Tip curs: Academic
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 21/06/2020 - 16/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 1882 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Oxford 2020 de Engleza intensiv ofera subiecte academice Stiinte, Business, Arte vizuale, Initiere in IB copiilor cu varste cuprinse intre 10-15 si 15-17 ani.

Tabara Oxford 2020 Engleza, Stiinte, Business, Arte, Initiere IB

Programele academice de vara se adreseaza copiilor cu nivel avansat de limba engleza, care doresc sa se pregateasca pentru admiterea la un liceu sau o universitate in UK sau pur si simplu doresc sa-si imbogateasca cunostintele in diferite domenii de studiu.

De ce sa alegi o tabara de vara la Oxford?
 • Oras renumit, centru de excelenta academica – Universitatea Oxford este considerata cea mai buna din lume
 • Are cladiri vechi cu o arhitectura deosebita, muzee, parcuri si o viata culturala bogata
 • Este situat la doar o ora si jumatate de Londra si aproape de numeroase locatii de interes turistic: Stratford upon Avon, Stonehenge, Palatul Blenheim etc.
 • Pe langa partea veche, are toate facilitatile unui oras modern: centre de cumparaturi, cinematografe, teatre, restaurante si centre sportive
 • Este un oras cosmopolit si sigur – locul ideal pentru a invata si a te distra!

Mai multe detalii despre Oxford, gasesti AICI!

Scoala

Tabara Oxford 2020 Engleza – ofera programe pentru categoria de varsta 10 – 15 ani cat si cele pentru adolescenti de 15 – 17 ani si se desfasoara in Colegiul St Clare’s, colegiu cotat ca una dintre cele mai bune scoli din Anglia dupa rezultatele obtinute la International Baccalaureate.
Colegiul functioneaza de 60 ani, fiind prima scoala care a oferit programul IB in Marea Britanie. Studentii care participa la programele de vara provin din circa 40 tari, atmosfera internationala oferind cadrul ideal de a comunica in limba engleza.

Tabara Oxford 2020 Engleza – Program academic pentru Juniori 10 – 15 ani

Cazare juniori

Cazarea se face in campus, in camere cu 4-6 paturi si baie comuna. Camerele single sunt rezervate pentru copiii cu varsta mai mare. Capacitatea totala de cazare este de 100 locuri. Se asigura pensiune completa in sala de mese din campus.

Masa: pensiune completa.

Campusul se afla in Headington, o suburbie a Oxford-ului, la 10 minute de centrul orasului. Campusul este inconjurat de un perimetru cu zid, portile fiind inchise in timpul noptii. Siguranta copiilor este prioritatea staff-ului, raportul supraveghetori / studenti fiind de 1 / 8.

Facilitati: teren de joaca cu iarba, terenuri de tenis, piscina exterioara incalzita, sala de sport.

Curs

Cursul de limba engleza include 18 lectii / saptamana in grupe de cate maximum 15 persoane. Dimineata se lucreaza pentru imbunatatirea cunostintelor in cele 4 domenii generale (scris, citit, vorbit si ascultat), iar dupa-amiaza se fac diferite proiecte. Pentru categoria de varsta 13-15 ani exista si program de leadership global.

Program de Magie in Oxford

Programul include, pe langa 21 lectii de engleza, vizite si excursii in locatiile in care s-au filmat Alice in Tara Minunilor, Harry Potter.

Activitati

Tabara Oxford 2020 engleza include activitati variate: arta, jocuri de masa, inot, competitii sportive, ateliere de lucru manual, concursuri de cultura generala (quizzes), cautare de comori cu trasee prestabilite, workshop-uri (tobe africane si circ), talent show, discoteca

Excursii

Programul taberei include: 3 excursii / saptamana in locatii de interes turistic precum: Londra (Natural History Museum, sightseeing, London Eye, Covent Garden etc.), Stonehenge, Windsor Castle, Warwick Castle, Hogwarts Experience la Christ Church Great Hall, parcuri tematice.

Date de incepere

Engleza – 12,26 iulie 2020, 9 august 2020

Magie in Oxford – 9 august 2020

Leadership Global – 12, 26 iulie 2020

Tarif

2764 GBP / 2 saptamani;     3846 GBP/2 saptamani – program de engleza

3026 GBP / 2 saptamani – program de Magie in Oxford

3026 GBP/2 saptamani – program de Leadership Global

 

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, transfer de la/la aeroportul Heathrow pentru sosiri duminica (intre 09.00 – 18.00) si plecari sambata (intre 09.00 – 17.00), curs de limba engleza, program de activitati si excursii, materiale studiu, test plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tariful nu include: transport avion, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) *, depozit rambursabil de pagube, bani de buzunar, asigurare de calatorie / storno
* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Tabara Oxford 2020 Engleza – Program academic pentru Adolescenti 15 – 17 ani

Cazare adolescenti

Cazarea se face in rezidente la mica distanta de mers pe jos de scoala, in camere duble sau triple. Se asigura pensiune completa (3 mese / zi). Campusul se afla in Banbury Road, intr-o zona rezidentiala placuta si linistita, aproape de centrul Oxford.

Tipuri de cursuri pentru adolescenti
Curs de vara

Cursul de vara combina studiul limbii engleze (21 lectii de engleza / saptamana) cu o gama variata de activitati si excursii. Acest curs incluse 3 sesiuni / saptamana de „Active Language Project”.  Durata minima este de 2 saptamani.

Curs intensiv

Cursul se adreseaza tinerilor motivati, care vor sa obtina maximum de studiu din sederea in Anglia. Cursul include 25 lectii de engleza / saptamana, orientate pe fluenta in vorbire si 4 sesiuni / saptamana lectii Academic English & Exam preparation.  Durata cursului, 3 saptamani. Cerinte nivel limba engleza B1-C2.

Curs Business

Cursul include 25 de lectii de business/saptamana si ofera tinerilor oportunitatea de a se familiariza cu mediul de afaceri, de a capata incredere la interviuri de angajare si la prezentari, precum si de a-si dezvolta abilitatile de negociere. Acestia vor studia elementele de succes intr-o colaborare in mediul de business, vor participa la o prezentare interesanta a unui om de afaceri si vor vizita o companie de succes din Oxford. Cerinte nivel engleza A2-C2

IB Introduction

Cursul este destinat celor care doresc sa urmeze programul academic International Baccalaureate Diploma; Cursul include 24 lectii / saptamana, dispuse astfel:

 • Saptamana 1 – matematica si stiinte umaniste
 • Saptamana 2 – stiinte si arta
 • Saptamana 3 – limba si literatura engleza

De asemenea, acest program include vizite de studiu si seminarii de orientare in cariera. Durata 3 saptamani. Cerinte nivel limba engleza B2-C2.

Curs practic de Stiinta

Cursul are in vedere dezvoltarea abilitatilor practice si de cercetare, precum si utilizarea limbajului de specialitate adecvat pentru elevii ce doresc sa urmeze cursuri de stiinta. Cursantii vor lucra in laboratoare echipate „de ultima generatie”, vor face cercetari pe un domeniu ales de ei, vor intalni oameni de stiinta de la Universitatea din Oxford, vor invata cum sa decripteze anumite coduri pentru calculator, vor vizita multiple facilitati pentru stiinta ale universitatii. De asemenea, vor produce o prezentare de tip poster. Cerinte nivel limba engleza B2-C2.

Curs de Arte vizuale

Cursul se adreseaza studentilor IB, care deja au absolvit primul an de diploma. Cursul pune la dispozitia elevilor timpul, spatiul, precum si o multitudine de resurse pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca, sa-si rafineze si sa-si conceapa pregatirea portofoliului necesar pentru evaluare. Cursantii vor beneficia de: indrumare din partea profesorilor experti, acces nelimitat intr-un studio complet echipat „de ultima generatie”, vizite inspirationale la muzee de arta si galerii, indrumare intr-o multitudine de tehnici, experienta in montarea si lucrul in vederea deschiderii unei expozitii, oportunitatea de a intalni si lucra cu artisti locali. Cerinte nivel limba engleza B2-C2.

Pentru cursurile de vara si intensiv, in prima zi se sustine un test de plasament lingvistic, in urma caruia fiecare cursant este repartizat la grupa corespunzatoare nivelului sau de engleza. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare.

Activitati

Activitatile in Tabara Oxford 2020 Engleza pentru adolescenti: tenis, jocuri de team-building, discoteca, volei, seara cazino, vizionari de filme, rugby, pictura pe sticla, baschet, patinaj,talent show

Excursii

Tabara Oxford 2020 Engleza include urmatoarele excursii: 1 excursie de o zi / saptamana intr-o locatie de interes turistic, precum: Londra, Stratford upon Avon, Windsor Castle, Stonehenge etc. Se pot alege de asemenea si excursii optionale, in functie de preferinte.

Tarife
 • Curs de vara – 1882 GBP / 2 saptamani; 2727 GBP / 3 saptamani; 3564 GBP / 4 saptamani. Date de incepere serii 2 saptamani: 21,28 iunie, 26 iulie, 2,9,16 august 2020
 • Curs intensiv – 3285 GBP / 3 saptamani. Date de incepere: 5 iulie 2020, 26 iulie 2020.
 • Business – 2848 GBP/ 2 sapt. Date de incepere: 28 iunie, 26 iulie 2020. Tarif: 2848 GBP/2 saptamani.
 • IB Introduction – 4272 GBP / 3 saptamani. Date de incepere 5, 26 iulie 2020.
 • Curs practic de stiinta: 2848 GBP / 2 sapt. Date de incepere: 28 iunie, 26 iulie 2020.
 • Curs de arte vizuale: 2848 GBP/ 2 sapt. Date de incepere: 12 iulie 2020.

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, curs conform rezervarii, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere, certificat de participare, transfer de la/la aeroportul Heathrow pentru sosiri duminica (intre 09.00 – 18.00) si plecari sambata (intre 09.00 – 17.00)

Tarifele nu includ: transport avion, aeroport Heathrow  in afara intervalului orar 120 GBP/sens, Gatwick 175 GBP/sens, Luton 140 GBP/sens, Stansted 170 GBP/sens, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) *, depozit pentru pagube, activitati optionale (disco, patinaj, pizza-making), bani de buzunar, asigurare de calatorie / storno
*Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa decompania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare pentru inscriere in tabere: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Important

In Colegiul St. Clare’s, copiii pot studia pe termen lung in cadrul unui Program pregatitor pentru IB sau Programul International Baccalaureate Diploma (16-18 ani)
Scoala ofera si cursuri de limba engleza pentru persoane cu varsta peste 18 ani inclusiv pregatire pentru examenul IELTS. Detalii si tarife despre aceste cursuri la cerere.

Alte tabere similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro