Tabara pentru copii 2020. Engleza in atmosfera medievala la Cambridge

Tabara pentru copii 2020
Marea Britanie - King's Ely
Tematica: Tabara de engleza in cladire medievala a colegiului britanic King's Ely
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 8 - 13 ani
Perioada: 05/07/2020 - 02/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1280 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara pentru copii 2020. Tabara de engleza pentru varsta 8-13 ani se desfasoara intr-o cladire medievala a colegiului britanic King’s Ely.

Tabara pentru copii 2020. Engleza in atmosfera medievala la Cambridge

Locatie – Cambridge, Marea Britanie

Campusul King’s School se afla la 3 minute de mers pe jos de centrul localitatii Ely. Putine scoli din lume se pot lauda cu o istorie atat ca impresionanta precum King’s School – avand o vechime de peste 1000 de ani, aici a studiat regele Edward the Confessor, care a murit in 1066. Cladirile medievale unde acesta a studiat sunt dispuse in jurul Catedralei Ely si inca sunt folosite de scoala. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Datorita atmosferei deosebite a campusului aflat intr-un cadru medieval, copiii se vor simti ca intr-un film cu Harry Potter.

Facilitati: cladiri cu arhitectura impresionanta, 15 sali de clasa, sala de mese, acces gratuit la Internet, sala de spectacole, piscina incalzita in aer liber, terenuri de tenis, alte terenuri de sport, atelier de arta, birou de activitati, birou de cazare si consiliere.

Cazarea

Se face in campus, in camere de 2 – 8 persoane si baie comuna. Se asigura pensiune completa in sala de mese a campusului

Cursul de limba engleza

Include 20 lectii, 15 ore / saptamana. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare

Activitati

fotbal, baschet, badminton, volei, tenis, inot, arts & crafts, vizite la muzee si la catedrala din Ely, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri etc.

Excursii

Programul include 2 excursii de cate o zi / saptamana (miercuri si duminica, cu exceptia zilei de duminica cand este plecarea) in locatii ca: Londra, Cambridge, Stratford, Warwick Castle, Cadbury World, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Canterbury etc.
Se organizeaza excursii de o zi, miercurea, la Londra si duminica la Castelul Warwick.

Tarife tabara pentru copii 2020

1280 GBP / saptamana
2050 GBP / 2 saptamani
2700 GBP / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, transfer de la/la aeroport Heathrow si Stansted, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de evaluare, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, asigurare de calatorie, asigurare storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil si declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!