Tabara ROBOTICA si ENGLEZA pentru copii si tineri creativi

Tabara robotica si engleza
Tabara robotica si engleza
Marea Britanie - Taunton
Tematica: Robotica, Minecraft, Engleza, Clima si mediul inconjurator, Concursuri intre roboti
Tip curs: limba engleza, IT
Varsta: 8 -17 ani
Perioada: 23/06/2019 - 07/07/2019
Cazare: Campus
Tarif: 1100 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de robotica si engleza are loc in Anglia si este destinata copiilor de 8-17 ani pasionati de IT si cu nivel de engleza minimum intermediar. Programul este ideal pentru tinerii creativi si care cauta solutii proprii in rezolvarea de probleme.  Scoala care organizeaza aceasta tabara are standarde inalte de calitate, pune accent pe implicarea fiecarui copil la lectii si in activitati, profesorii sunt bine pregatiti, interactiunea oamenilor se bazeaza pe respect, iar protectia mediului inconjurator este unul dintre principiile de baza ale scolii.

Tabara de ROBOTICA si Engleza pentru copii si tineri creativi

Cerinte: Este necesar ca participantii la tabara sa aiba un nivel intermediar al limbii engleze.

Locatie – Taunton, Marea Britanie

Tabara are loc in orasul Taunton, situat in regiunea Somerset si se afla la 30 minute distanta de Exeter, o ora de Bristol, 2 ½ ore de aeroportul Heathrow si 1 ½ ore de Plymouth. Detalii despre oras gasesti AICI!
Facilitati scoala: piscina, teren de tenis, teren de fotbak, terenuri de sport pentru toate tipurile de vreme, sala de teatru, internet, spalatorie.
Capacitate: 200 locuri.
Perioada: 07.07-18.08.2019.

Cazarea

Cazarea se face in campus in camere de la 1- 4 locuri.
Masa: pensiune completa.

Tipuri de cursuri
Cursul de engleza

Cursul de engleza are loc dimineata in grupe de maximum 15 studenti si include 15 lectii / saptamama.

Cursul de robotica

Cursul de robotica are loc dupa amiaza si este coordonat de profesori de la Academia de Robotica. Cursul este conceput in asa fel incat sa dezvolte abilitatile de rezolvare de probleme ale tinerilor, precum si cele de programare. In fiecare saptamana, cursantii vor avea parte de distractie prin competitii cu alti roboti, explorari de labirinturi, depasire de diverse obstacole si multe altele.
Se organizeaza saptamani tematice in jurul ale caror aspecte se vor concentra orele de robotica si activitatile.

In fiecare saptamana tematica copiii dau un test de plasament atat la cursul de engleza, cat si la cel de robotica.

Temele saptamanilor
Climate and environment

Lectiile de robotica vor fi legate de sistemul solar, viata animalelor, resursele de apa, protejarea mediului inconjurator. Activitati specifice : seara tematica Lego Brickumentary, prezentare de moda bazata pe reciclare, competitii intre tineri in legatura cu salvarea mediului inconjurator

Saptamana tematica Minecraft

Lectiile de robotica se vor concentra pe aspecte din lumea jocului video Minecraft : personajele Steve si Alex, animale, Ender Dragon, salvarea lumii Minecraft. Activitati specifice : dezbateri, prezentari de moda, comepetitii Minecraft.

Liga scolii

In general, scoala organizeaza o competitie in care se pot castiga sau pierde puncte. La aceasta participa studentii din toata lumii, acestia fiind repartizati in 4 echipe si trebuie sa stranga puncte la cursurile la care participa, implicarea in activitati, jocuri si cantece, grija pentru mediul inconjurator si respectul in relatiile intersociale.

Activitati tabara robotica si engleza

Scoala organizeaza 3 activitati in campus, 2 activitati in afara campusului si 2 excursii de o zi/saptamana pentru o durata de minim 2 saptamani. Activitatile sunt cele specifice saptamanii tematice la care se adauga activitati sportive si distractive precum petrecere de bun venit, dezbateri, seara de rezolvare mistere, talent show, scavenger hunt, vizionari de filme, discoteca.

Excursii tabara robotica si engleza

Excursii cu titlu de exemplu pot fi Eden Project + Charlestown Harbour, Lydford Gorge+ Tavistock sau Plymouth, istoricul Plymouth + National Aquarium, medievalul Exeter + plajele de la Exmouth.

Tarife

Tarif: 1100 GBP / saptamana (de duminica pana duminica)
Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de robotica, curs de engleza, activitati si excursii
Tariful nu include: transport avion, transfer de la/la aeroport Heathrow, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere similare gasesti AICI!