Tabara Rugby Sale Sharke 2020 si de Limba Engleza

Tabara Rugby Sale Sharke
Tabara Rugby Sale Sharke
Marea Britanie - Reading
Tematica: Engleza Generala si Antrenamente cu clubul de rugby Sale Shark cu cazare in boarding school britanic in stil Harry Potter
Tip curs: Sport
Varsta: 9 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 02/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 899 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara Rugby Sale Sharke si de Limba Engleza are loc in colaborare cu celebra echipa de rugby Sale Sharke intr-un boarding school britanic stil Harry Potter.

Tabara Rugby Sale Sharke si de Limba Engleza

Locatie si scoala – Reading – Henley-on-Thames din UK

Colegiul Shiplake este un boarding school in stil Harry Potter din orasul Henley-on-Thames, in apropiere de Raul Tamisa. Detalii despre colegiu gasesti AICI!
Facilitati: teatru interior, piscina exteriora incalzita, 4 terenuri de tenis, terenuri de rugby, sala de sport.

Cazare

Campus, camere cu 2-4 paturi, sunt disponibile cateva camere single sau camere mai mari cu baie comuna.

Tabara Rugby Sale Sharke si de Limba Engleza

Curs de limba engleza

Include 15 lectii / saptamana si acopera o gama larga de subiecte ce pot fi intalnite in conversatiile cotidiene. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi si in prima zi de curs se sustine un test de plasament, in urma caruia se formeaza grupele in functie de nivelul de cunostinte. Vocabularul specific de rugby se va invata in timpul antrenamentelor. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Antrenamentele de rugby

Sunt incluse 12 ore de rugby / saptamana si se pune accent pe toate aspectele jocului: placaj, recuperarea balonului prin lupta corp la corp in gramada deschisa sau organizata, atac, indemanarea manuirii mingii, abilitatea de a juca sub presiune. Metodele de antrenament depind si de varsta studentului.
Jucatori renumiti de la Sale Sharks vin uneori in vizita in timpul antrenamentelor, pentru a juca impreuna cu participantii in tabara sau a le da sfaturi utile.

Activitati

Seara, studentii vor avea un program de activitati recreative sub supravegherea personalului scolii. Activitatile includ: discoteca, vizionari de filme, concursuri de cultura generala (quiz-uri) etc.

Excursii

1 excursie de o zi (sambata) si 1 excursie de o jumatate de zi (miercuri) / saptamana in locatii de interes, precum: Oxford si Castelul Oxford, Londra si croaziera pe rau, Windsor si Castelul Windsor, orasul Reading etc.

Tarif

899 GBP/saptamana
Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, antrenamente de rugby, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare
Tariful nu include:  transport avion, transfer privat de la/la aeroportul Heathrow 265 GBP, taxa minor neinsotit 40 GBP/sens*, asigurare de calatorie / storno
* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala a ambilor parinti.

Alte tabere de sport gasiti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro