Tabara schi in Elvetia. Grup cu insotitor. Engleza, Franceza, Germana, Spaniola

Tabara de schi in Elvetia
Elvetia - Verbier
Tematica: Schi/Snowboard, Engleza/Franceza/Germana/Spaniola, Grup cu insotitor
Tip curs: Limba Engleza, Limba Franceza, Limba Germana, Limba Spaniola, Sport, Tabara de Grup
Varsta: 7 - 18 ani
Perioada: 04/01/2020 - 11/01/2020
Cazare: Cabana
Tarif: 2165 CHF /tabara/saptamana


Tabara schi in Elvetia. Petrece vacanta de iarna la schi si invata cu profesionisti intr-una din cele mai renumite zone schiabile din lume.

Tabara schi in Elvetia. Grup cu insotitor. Engleza, Franceza, Germana, Spaniola

Locatie – Verbier, Elvetia

Statiunea Verbier este situata la 1500 m altitudine, in regiunea denumita Les 4 Vallées’, fiind strajuita de muntele “Le Grand Combin” de 4300 m. Datorita asezarii speciale statiunea se bucura de zapada de la inceputul lunii decembrie pana la sfarsitul lunii aprilie, iar faptul ca se afla pe partea sudica a muntelui ofera o panorama deosebita si insorita. Detalii despre locatie gasesti AICI!

 Facilitati

  • 450 km de partii, pentru toate nivelurile de pregatire
  • peste 120 de instalatii teleschi si telecabine care fac legatura intre cele 4 regiuni.
  • Sport Center cu bazin olimpic acoperit, patinoar
  • Verbier ofera un loc placut pentru vizite si shopping, plimbari prin statiune la lumina tortelor pentru cei mai romantici, discoteca. Organizatorii se vor asigura ca nu va plictisiti si vor pregati jocuri interactive pentru a va bucura pe deplin de aceasta vacanta.
Excursii tabara schi in Elvetia

Cei care doresc, pot renunta la o zi de ski in favoarea unei excursii in Lausanne sau Geneva, care are loc in ziua de miercuri. Vizite zilnice in Verbier.

Program tabara schi in Elvetia

6 ore de schi/ snowboard pe zi (3 ore dimineata si 3 ore dupa-amiaza).

Activitati apres ski

Activitati apres ski: 16.30 – 18.30 – inot, vizite in oras, jocuri. In locul acestor activitati, se poate opta pentru 8 ore / saptamana de cursuri de limbi straine: engleza, franceza, germana sau spaniola.

Activitati de seara: 20.00 – 22.00

Accentul se pune atat pe dezvoltarea abilitatilor copiilor prin practicarea sporturilor de iarna cat si prin experienta de a locui si de a interactiona cu alti copiii de diferite nationalitati, ceea ce dezvolta spiritul de echipa si ii incurajaza pe copii sa se adapteze dinamicii grupului.

Participantii sunt supravegheati 24/7, de catre insotitor , precum si de instructorii de schi in timpul zilei si de catre animatori in timpul serii. Instructorii sunt acreditati si sunt in subordinea Managerului de Complex si Managerului de Activitati.

Programul se incheie cu o competitie de schi, gratar pe partie si acordare de premii.

Cazarea

Se face in 2 cabane ridicate in anul 1995 in stil traditional alpin elvetian, din lemn si piatra, una pentru baieti si cealalta pentru fete, cu capacitate totala de 140 de locuri. Ambele sunt situate intr-o zona linistita, la 5 minute distanta de centrul statiunii. Fiecare cabana are camere cu 4 paturi si baie proprie, un living cu semineu, sala de jocuri, sala de internet, camera pentru muzica, librarie, cinematograf si discoteca. Zilnic se face curatenie.
Masa: pensiune completa. Sunt incluse: 7 X mic-dejun in stil bufet, 5 X pranz (in zilele cu excursii pranz la pachet), 7 X cina cu bufet cu salate, 2 feluri de mancare si desert.

Tarif tabara schi in Elvetia

2165 CHF/saptamana. Tarif valabil pentru un numar de minim 10 copii.
Tariful include
• cazare in camere cu 4 paturi cu pensiune completa
• curs de schi sau snowboard, schi pass – 6 zile
• taxe de inscriere
• program de activitati si vizite
• prosoape, asternuturi & curatenia zilnica a camerei
• supraveghere permanenta si insotitor de grup la 10 copii
• transfer de la /la aeroportul Geneva

Tariful nu include: transport avion, inchiriere echipament schi (125 CHF), inchiriere haine schi (108 CHF), casca de protectie (obligatorie – 15 CHF), asigurare obligatorie impotriva accidentelor (120 CHF / sapt.), asigurare storno

Documente necesare: formular de inscriere, carte de identitate sau pasaport valabil (varsta sub 14 ani), declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Contacteaza-ne acum!