Tabara Schi si Snowboard 2020-2021. Cursuri de Germana, Engleza, Franceza in Alpii Elvetieni

Tabara Schi, Snowboard, Germana
Tabara Schi, Snowboard, Germana
Elvetia - Gstaad
Tematica: Tabara Schi & Snowboard. Optional - Limba franceza, Limba germana, Limba engleza,
Tip curs: Sport
Varsta: 6 - 17 ani
Perioada: 20/12/2020 - 27/03/2021
Cazare: Campus
Tarif: 2200 CHF /tabara/1 saptamana


Tabara Schi si Snowboard, Germana, Engleza, Franceza in Alpii Elvetieni are loc la Gstaad in Elvetia si este deschisa pana la sfarsitul lunii martie.

 

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international.

 

Tabara Schi si Snowboard. Cursuri de Germana, Engleza, Franceza in Alpii Elvetieni

Locatie – Gstaad, Elvetia

Este dotata cu 58 de schi-lift uri, care asigura accesul la 250 km de partii din cele doua „snow park”- uri destinate sporturilor de iarna si la un numar mare de partii de sanie si trasee pentru drumetii de iarna. Detaliii despre locatie gasesti AICI!

Cazarea

Se face in casute montane, in camere de 2,3 sau 4 paturi si 2 camere de cate 5 persoane (pentru grupuri de copii care vor sa stea impreuna). Toate camerele ofera baie proprie. Cladirea are bucatarie si o sufragerie spatioasa, o terasa mare si o zona de joaca in aer liber – perfecta pentru sanius, foc de tabara si alte activitati. Campusul montan are zone de relaxare, camera video, zone de depozitare a echipamentului de schi si acces gratuit la internet.
Masa: pensiune completa

Tabara schi si snowboard
Lectiile de schi sau snowboard

Se fac zilnic, pe grupe, in functie de nivelul fiecaruia (incepator sau intermediar), sub stricta supraveghere a monitorilor specializati. Un instructor la 7 copii. Skipass 5 zile in regiunea de schi Gstaad este inclus. Instalatii de schi moderne, transport local la partie. Analiza video schi si snowboard (numai in cazul Taberei speciale).

Optional curs de limba straina

Optional copiii pot lua lectii si instructiuni de limba straina (engleza, franceza, germana). La sfarsit de saptamana au loc evenimente speciale, party-fondue, disco.

Activitati

O varietate de sporturi de iarna si activitati interesante in aer liber, primul loc ocupandu-l lectiile de schi si snowboard combinate si imbogatite cu o serie de activitati diferite: inot, alpinism acoperit, arte si lucru manual si un numar mare de jocuri sportive.

Perioada

20.12.2020 – 31.03.2021

Tarif tabara schi si snowboard

2200 CHF / saptamana

Tariful include: 6 zile cazare in campus in camere cu 2,3,4 paturi, pensiune completa, lectii de schi sau snowboard si alte sporturi de iarna cu instructori, 5 zile ski pass in zona schiabila Gstaad, transportul la si de la partiile de schi, program de activitati sportive, sociale, excursii, supraveghere permanenta, certificat de participare, lectii de limba straina

Tariful nu include: transport avion, depozit de pagube rambursabil, transfer aeroport Geneva sau Zurich, inchiriere echipament schi / snowboard, asigurare obligatorie de accidente 150 CHF, asigurare storno

Parintii si copiii sunt bineveniti in aceasta tabara! La cerere se ofera pachete speciale pentru familii.

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere similare gasesti AICI!

 

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international.