Tabara Schi si Snowboard 2020 – 2021 pentru copii in Elvetia. Cursuri de limbi straine

Tabara de schi, snowboard
Tabara de schi, snowboard
Elvetia - Verbier
Tematica: Schi / snowboard. Optional Curs de engleza / franceza / germana / spaniola
Tip curs: Sport
Varsta: 7 - 18 ani
Perioada: 05/12/2020 - 24/04/2021
Cazare: Cabana
Tarif: de la 2100 CHF /tabara/saptamana


Tabara schi si snowboard pentru copii are loc in Verbier, Elvetia si ofera sporturi de iarna, cursuri de engleza, franceza, germana sau spaniola. Tabara internationala de schi si snowboard se desfasoara in statiunea Verbier, intr-o zona in care zapada este garantata din decembrie pana la sfarsitul lunii aprilie, facand astfel o locatie perfecta pentru practicarea sporturilor de iarna.

 

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international.

 

Tabara Schi si Snowboard pentru copii in Elvetia. Cursuri de limbi straine

Locatie – Verbier, Elvetia

Tabara de schi si snowboard se desfasoara in statiunea Verbier, situata la 1500 m altitudine, in regiunea denumita‚ Les 4 Vallées’, fiind strajuita de muntele “Le Grand Combin” de 4300 m. Statiunea dispune de 450 km de partii, pentru toate nivelurile de pregatire. Are peste 120 de instalatii teleski si telecabine care fac legatura intre cele 4 regiuni. Detalii despre Verbier gasesti AICI!

Cazarea

Este asigurata in 2 cabane ridicate in anul 1995 in stil traditional alpin elvetian, din lemn si piatra. Ambele sunt situate intr-o zona linistita, la 5 minute distanta de centrul statiunii. Fiecare cabana are camere cu 2-4 paturi si baie proprie. Alte facilitati: un living cu semineu, sala de jocuri, sala de internet, camera pentru muzica, librarie, cinematograf si discoteca.
Masa: pensiune completa in sala de mese a campusului, cu preparatele internationale. Pranzul se restaurantele din apropiere de partiei de schi.

Program tabara schi si snowboard

Sunt incluse 6 ore de schi/snowboard pe zi (3 dimineata si 3 dupa-amiazaamiaza in grupe de 2-8 copii la un instructor). Participantii sunt supravegheati 24/7 de staff-ul scolii, de catre instructorii de schi in timpul zilei si de catre animatori in timpul serii. Copiii sunt repartizati in grupe mici, in functie de abilitati. Instructorii sunt acreditati de catre Scoala Elvetiana de Ski.

Curs de limba straina sau program de activitati

Sunt incluse 8 ore/saptamana de engleza, germana, franceza sau spaniola cu profesori vorbitori nativi. Lectiile de limba straina nu sunt obligatorii. Copiii pot opta pentru programul de activitati. Exemple de activitati: sledging, torch walk, ice-climbing, figure skating, ice hockey, curling, inot, squash, acces la internet cu instructor.

Excursii tabara schi si snowboard

Programul taberei include si o excursie intr-un oras elvetian. Intre posibilele destinatii este Lausanne, unde se afla cea mai bine conservata catedrala gotica din Elvetia si Geneva, gazda a sediului central al ONU si al Crucii Rosii.

Tarif

2100 CHF/saptamana*.
*Pentru perioada 19.12.2020-02.01.2021, tariful este 4340 CHF/ 2 saptamani.

Tariful include: cazare in camere cu 2-4 paturi cu pensiune completa, curs de schi sau snowboard cu monitori de schi, ski pass, program de activitati si excursii la obiective turistice din Elvetia curs de limba straina de 8 ore / saptamana sau program de activitati, supraveghere permanenta
Tarifele nu includ: transport avion, taxa de inscriere 150 CHF, transfer dus-intors aeroport Geneva-campus in zilele de sambata (170 CHF), transfer dus-intors aeroport Geneva-campus in alte zile (300 CHF), inchiriere echipament ski – clapari, legaturi, schiuri, bete (125 CHF / sapt.), inchiriere echipament snowboard – boots, legaturi, placa (140 CHF / sapt.), casca protectoare obligatorie (15 CHF / saptamana), inchirierea costumului de ski – jacheta si pantaloni (108 CHF / saptamana), asigurare obligatorie impotriva accidentelor (170 CHF / saptamana), curs intensiv de limba straina 15 ore (175 CHF / saptamana), spalarea hainelor (60 CHF), fotografie amintire cu logoul taberei (20 CHF)

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Alte tabere similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

 

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international.