Tabara Schi & Snowboard, Franceza, instructori de la Ecole de Sky Francais

Tabara Schi, Snowboard, Franceza
Tabara Schi, Snowboard, Franceza
Franta - Megeve
Tematica: Lectii de schi/snowboard cu intructori de la Ecole de Sky Francais in campus modern, cursuri franceza/engleza si activitati
Tip curs: limba engleza, limba franceza, Sport
Varsta: 7 - 17 ani
Perioada: 28/12/2018 - 09/03/2019
Cazare: Hotel
Tarif: de la 2300 CHF /tabara/1 saptamana


Tabara Schi, Snowboard, Franceza are loc in faimoasa statiune de schi Megeve din Franta in campus modern si cu intructori de la Ecole de Sky Francais.

Tabara Schi, Snowboard, Franceza, instructori de la Ecole de Sky Francais

Locatie – Megeve, Franta

Tabara de iarna are loc in Megeve, statiune de schi de reputatie internationala situata in Alpii Savoy la 1.113 m altitudine, aproape de granita cu Elvetia si Italia. Detalii despre statiune gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face intr-un hotel situat in centrul localitatii, in camere cu 2 – 4 locuri, cu baie proprie. La fiecare etaj va locui un membru al staff-ului.

Masa: Micul dejun si cina sunt servite in restaurantul hotelului iar pranzul int-un restaurant pe partie. Meniurile sunt adaptate diferitelor diete la cerere.

Tabara Schi, Snowboard, Franceza, instructori de la Ecole de Sky Francais

Dimineata sau dupa amiaza au loc lectiile de limba franceza, in functie de nivel iar dupa amiezele au loc activitati care se bazeaza pe practicarea sporturilor de iarna.

Program de schi

Include 6 jumatati de zile pe saptamana de schi sau snowboard coordonate de instructori profesionisti de schi certificate ESF – Ecole de Sky Francais patinaj pe gheata, etc. Copiii vor fi repartizati in grupe corespunzatoare nivelului lor de schi. Instructorii ii vor ajuta sa-si perfectionbeze tehnica si sa descopere noi senzatii pe zapada. La sfarsitul fiecarei saptamani vor da un test de evaluare. Copiii pot lua lectii de la nivelul incepator pana la avansat – free skiing training (minimum 14 ani), Special Teens Crossbag (minimum 12 ani) sau snowboard (8 – 17 ani)

Program de limbi straine

Programul este unul excelent si este coordonat de profesori cu ani multi de experienta in predarea limbii franceze sau a limbii engleze ca a doua limba. Cursurile de limba franceza, aproximativ 10 ore / saptamana, au loc in clase de maximum 8 elevi si folosesc diferite metode precum: teatru, jocuri interactive, asumarea unor roluri, etc.
Pentru a-si folosi cunostiintele lingvistice, copiii, asistati de profesori, vor crea un spectacol care va contribui la buna dispozitie si la distractie.

Activitati

Serile sunt organizate diferite activitati de socializare precum concursuri, jocuri, seri tematice, etc.
Sambata copiii vor avea o activitate de exterior speciala, aceea de a construi un igloo.

Tarife

Seria de 1 saptamana: 2300 CHF, program de schi
Seria de 2 saptamani: 4600 CHF, program de schi

Perioada

29 decembrie 2018 – 9 martie 2019

Lectii optionale

Lectii snowboard nivel 3 supliment 150 CHF
Lectii si Competitii de schi (7 ani +) suplimentar 70 CHF
Cross bag training (8 ani +) supliment 45 CHF
Special teen training (13 ani +) supliment 110 CHF
Free ski training (14 ani +) supliment 110 CHF
inchiriere echipament schi sau snowboard de inalta calitate 240 CHF/ saptamana

Tarifele includ: cazare in hotel, pensiune completa, cursuri de limba franceza cu profesori vorbitori nativi, cursuri de schi cu instructori profesionisti, supraveghere permanenta, program complet de activitati si excursii cu intrarile incluse, tricou – amintire

Tarifele nu includ:*Transport avion Geneva *Transfer Aeroport Geneva, la 75 km de Megeve 310 CHF/sens *Asigurare storno si de calatorie *Taxa de inscriere 150 CHF *Asigurare de accidente: 120 CHF/ saptamana

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere de schi gasesti AICI!

Alte tabere din Franta gasesti AICI!