Tabara scolara la Dublin 📌 Engleza & Distractie in Irlanda 2023

DUBLIN IN FEBRUARY 2006
DUBLIN IN FEBRUARY 2006
Irlanda - Dublin
Tematica: Tabara de grup in Dublin. Cursuri standard de limba engleza. Workshop-uri. Program de activitati si vizite la cele mai interesante obiective turistice ale orasului, excursii.
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 11 - 17 ani
Perioada: 16/07/2023 - 30/07/2023
Cazare: Rezidenta
Tarif: 3100 EUR /tabara/2 saptamani


Tabara scolara la Dublin se adreseaza tinerilor intre 11 si 17 ani, care vor petrece o vacanta de neuitat in al treilea cel mai prietenos oras din lume, invatand limba engleza de la profesori vorbitori nativi.

Tabara scolara la Dublin – Engleza & Distractie in Irlanda 2023

Elevii vor descoperi rapid orașul si vor afla multe lucruri interesante despre cultura si istoria țării, despre muzica si dansul irlandez, in timpul vizitelor si excursiilor din program.

Tabara se desfasoara in Universitatea Maynooth, la 5 minute de mers pe jos de centrul Maynooth. Aceasta este formata din două campusuri conectate. Un campus sudic, mai vechi, cu clădiri din secolul al XIX-lea și un campus nordic, modern, care ocupă 100 de acri, oferind universității un amestec impresionant de antichitate si modernitate.
Facilitati: complex sportiv excelent cu terenuri de tenis, studiouri de dans și terenuri extinse de fotbal/hochei în aer liber.

Locatie
Tabara scolara la Dublin
Universitatea Maynooth

Dublin este capitala și cel mai mare oraș al Irlandei si este situat pe malurile râului Liffey. Numele englezesc Dublin se zice că este derivat de la numele irlandez Dubh Linn, care înseamnă baltă neagră.  Aici se găsesc cele mai mari și prestigioase muzee din Irlanda: Muzeul Irlandez de Artă Modernă, Galeria Națională Irlandeză, Galeria Municipală Hugh Lane, Biblioteca Chester Beatty și trei filiale ale Muzeului Național al Irlandei, unul din cele 3 colegii ” Trinity College” existente ( Londra, Cambridge si Dublin).

Pe langa toate acestea, Dublin este orasul in care s-au născut sau în care au trăit mulți scriitori remarcabili, precum Jonathan Swift si James Joyce sau castigatorii premiului Nobel pentru literatura, William Butler Yeats, George Bernard Shaw , Samuel Beckett si Seamus Heaney

Mai multe detalii despre oras, gasiti AICI!

Cazare

 

Tabara scolara la Dublin
Campus Universitate

Tabara are loc in Maynooth, situata la 30 de minute de centrul orașului Dublin și la 45 de minute de aeroport. Acesta este un oraș universitar plin de viață și pitoresc, fiind considerat,

totodata, o suburbie a Dublinului. Maynooth dateaza inca din secolul al XVIII-lea.

 

Cazarea se face in rezidenta, in apartamente cu cate 5 camere single, cu bai private. Fiecare student primeste, la sosirea in tabara, un card de acces pentru intrarea în camera. Accesul in camere se face in ziua sosirii, dupa ora 15:00. In cazul in care cineva ajunge mai devreme, există o cameră comună pentru bagaje, in care acestia pot astepta. Ora de eliberare a camerei, in ziua plecarii, este ora 10:00.

Masa

Se ofera pensiune completa, dupa cum urmeaza:

 • mic dejun continental
 • pranz cald, cu exceptia zilelor in care studentii pleaca in excursie, (miercuri, sâmbătă și duminica) cand primesc prânzul la pachet.
 • cina, cu doua feluri de mancare, la alegere

Masa se serveste, zilnic, la cantina universitatii.

Cursul de limba engleza

Toate sălile de clasa sunt echipate cu tehnologie audio-vizuală de vârf și ajutoare didactice interactive. Studenții vor beneficia pe deplin de facilitățile de nivel universitar ale scolii. Lecțiile vor fi interactive și provocatoare pentru toți studenții, indiferent de nivelul lor lingvistic. Elevii vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile de vorbire, ascultare, citit, scris, precum și gramatica, vocabularul și pronunția, participând la activitățile pline de viață!

Cursul standard de limba engleza include 16 lectii/saptamana, sustinute de profesori calificati, in clase de maximum 12 studenti. La sfarsitul cursului, fiecare student primeste un certificat de participare care evidentiaza progresul lingvistic personal.

Activitati si excursii

Studenții vor avea ocazia sa experimenteze frumusetile orasului irlandez prin activități sociale și culturale, vizitând obiective turistice importante și muzee, si sa cunoasca locuri unice, cunoscute doar de localnici. Astfel, programul include:

 • activități după-amiaza/săptămână: noapte de film, noapte disco, karaoke, tur al orasului, petrecere cu dans irlandez, grătar, activitati sportive, workshop-uri, lipsync, beach party, festival, scavenger hunt, seara de bingo.
 • 2 excursii de jumătate de zi/săptămână, in Dublin, pentru vizitarea imprejurimilor si pentru cumparaturi
 • 4 excursii de o zi întreagă/ 2 săptămână in destinatii precum: Howth, Castelul Swords, Castelul Malahide, Castelul Dalkey, Stâncile Moher, Wicklow și Glendalough, Tur celtic, Castelul Birr, Centrul de Știință, Satul Kildare & Grădinile Japoneze, Moșia Powerscourt, Croke Park, Muzeul National, Wicklow și Glendalough, Tur Celtic, etc….
Siguranta

Pentru părinți, nimic nu este mai important decat sa stie ca, in tabara, copilul lor este în siguranță. De aceea, scoala va asigura ca toate activitățile și excursiile pentru studenți sunt atent concepute, riscurile sunt evaluate individual și verificările de sănătate și siguranță sunt efectuate în mod regulat.

Personalul este disponibil 24 de ore/zi, pentru a ajuta studenții.

Tabara scolara la Dublin – Tarife

Tarif: 3100 EURO/tabara/2 saptamani

 

Tarifele includ:

 • transport avion
 • transfer de la/la aeroport
 • tur de orientare
 • curs de limba engleza de 16 de lecții/saptamana
 • materiale de curs
 • cazare în rezidente studentesti
 • pensiune completă
 • program standard de activitati, vizite si excursii
 • certificat de participare la sfarsitul cursului
 • insotitor de grup la 10 elevi
 • supraveghere permanenta

Tarifele nu includ:

 • transport avion
 • asigurari de calatorie
 • asigurare storno

Pentru inscriere este necesara plata unui depozit de 1000 EURO pana la 15 aprilie 2023 si diferenta pana la data de 10 iunie 2023.

—————————————————————————————————————-

Documente necesare:

 • formular de inscriere
 • pasaport valabil/carte de identitate
 • declaratie notariala cu acordul ambilor parinti, in favoarea insotitorilor (pentru minori)

Inscrie-te acum, AICI!

—————————————————————————————————————–

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Telefon: 0736913866

E-mail: office@mara-study.ro

————————————————————————