Tabara Sport de performanta. Fotbal, Baschet, Golf, Fotbal American, Lacrosse, Fitness, Atletism

Tabara sport de performanta
Tabara sport de performanta
SUA - Florida
Tematica: Academie de sport de inalta performanta: Tenis, Basseball, Baschet fete & baieti, Fotbal american, Golf fete & baieti, Lacrosse, Fitness, Atletism, Engleza
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 8 - 18 ani
Perioada: 03/04/2019 - 03/04/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: de la 1379 USD tabara/1 saptamana


Tabara Sport de performanta se afla in Florida unde tinerii pot practica la nivel inalt sporturi ca Fotbal, Baschet, Golf, Fotbal American, Lacrosse, Fitness, Atletism.

Tabara Sport de performanta. Fotbal, Baschet, Golf, Fotbal American, Lacrosse, Fitness, Atletism

Stiati ca?

Din 2012, peste 500 de atleti profesionisti s-au antrenat la aceasta scoala? Cam Newton, Andrew McCutchen, Maria Sharapova, etc

Locatie scoala – Florida, SUA

Scoala se afla in Florida in orasul Bradenton in apropiere de plaja. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala sportiva deruleaza programe de cea mai inalta calitate tot timpul anului, pentru atleti de orice varsta si abilitati sportive. Sportivii pot studia aici de la o saptamana la un an academic, de la scoala elementara, liceu sau post universitate.

De ce aceasta academie de sport?

Antrenori si antrenamente de elita
– A format 10 jucatori de tenis cotati numarul 1 in lume
– Antrenarea US Soccer Men’s National Team
– castigarea titlului World Series
– antrenarea a peste 100 de actuali si fosti jucatori NBA
antrenarea atletilor care au castigat numeroase medalii
– olimpice si ale Campionatelor mondiale

Facilitati: mare centru de stiinte ale sportului, stadion cu o capacitate de 5000 locuri, 55 terenuri de tenis, 4 terenuri acoperite de tenis, 20 de terenuri multi-sport (gazon natural), 4 terenuri de baseball, 4 terenuri de baschet, teren de golf.
Performante! De-a lungul a 40 de ani de activitate, scoala se poate mandri cu 108 titluri de campioni, 49 medalii olimpice, 29 campionate mondiale, 17 titluri nationale.
Metodologia dezvoltata – Instructie de performanta pentru ca stundetii sa isi devolte viteza de reactie, forta fizica, agilitatea, nutritie adevata
Tehnologie dezvoltata
Scoala ofera an academic si universitar

Cazare tabara sport de performanta

Cazarea se face in rezidenta in dormitoare cu paturi supraetajate, dulapuri si baie proprie. Facilitati ale rezidentei : sali de mese, piscina, centru welness, camera de recreere de jocuri video, spatii comune pentru socializare cu alti studenti si staff, magazin, camere de lectura, sala de calculatoare, spalatorie. In campus se afla o brutarie, restaurant cu specific asiatic si o pizzerie iar in sala mare de mese, centrala, studentii pot gasi BBQ, delicatese si salate.
Masa: pensiune completa cu mic dejun in stil bufet, pranz si cina care au o selectie speciala pentru mentinerea sanatatii copiilor. Atletii isi pot procura smothie-uri naturale din fructe de la centrele Smoothie King din campus.

Tabara sport de performanta

Copiii au de ales intre un program bazat exclusiv pe sport sau sport + engleza ESL (English as a Second Language) si intre un program de 1 saptamana, 2 saptamani sau 5 saptamani.
Programul de baza al taberei de sport este constituit din instructie sportiva, group physical conditioning, group mental conditioning, college recruiting education si este dedicat varstelor 8-18 ani.
La toate aceste se pot adauga 1 ora pe zi dintre urmatoarele discipline care se fac prin rotatie : forta mentala, nutritie, viteza/miscare/echilibru, training de leadership, viziune/reactie, acestea fiind destinate tinerilor cu varste cuprinse intre 12-18 ani. De asemenea, pentru grupul de varsta 13-19, se pot adauga training individual sau training in grupe mici.

Tabara sport de performanta de 1 saptamana

In cursul de o saptamana atletii se familiarizeaza cu sistemul de predare din academie printr-un instructaj specializat. Ei incep sa inteleaga cum sa aplice ceea ce au invatat prin implicarea in competitii. Astfel, prima saptamana este interesanta, emotionanta, provocatoare, motivationala, inspirationala.

Tabara sport de performanta de 3 saptamani

In programul de 3 saptamanai, atletii vor fi capabili deja sa practice sportul preferat la un nivel mai ridicat, in ceea ce priveste tacticile si tehnica proprie. Tinerii implementeaza ceea ce au invatat prin derularea a numeroase competitii cu ceilalti colegi din campus. Activitatile sociale din interiorul si din afara campusului incurajeaza tinerii sa isi faca prieteni in randul copiilor veniti in tabara din toata lumea

Tabara sport de performanta de 5 saptamani

In tabara de 5 saptamani, atletii isi valorifica abilitatile la potential maxim, constientizand transformarea lor ca sportivi de la inceputul taberei. Ei constata ca sunt mai puternici, mai rapizi, cu mai multe abilitati si cu mai multa incredere in sine. Tacticile si tehnicile sportului practicat devin instinctive.
Prieteniile formate cu ceilalti atleti dureaza o viata intreaga.

Program zilnic tabara sport de  performanta

Dimineata:
– 07.00 – 07.45 mic dejun
– 08.00 – 10.00 antrenamente pe teren
– 10.00 – 11.00 pregatirea conditiei fizice si mentale
– 11.00 – 12.00 sesiune teoretica in clasa, refacere, relaxare
Pranz :
– 12.00 – 13.00 masa de pranz
– 13.00 – 14.00 dezvoltarea atletica personala – program general pentru toti sportivii
– 14.00 – 16.00 antrenamente poe teren
– 16.00 – 18.30 refacere, relaxare, cina
Seara :
– 18.30 – 20.00 activitati individuale optionale, pregatire individuala, jocuri de grup
– 20.00 – 22.00 activitati in campus sau in afara campusului : filme, jocuri, petreceri la piscina,
– 22.00 – stingerea

Activitati si excursii

Seara, copiii au parte de activitati recreative in campus ca jocuri video, biliard, ping-pong. Se organizeaza excursii la plajele locale, parcuri de distractie, muzeuri si alte obiective turistice.

Tarife

de la 1379 USD/saptamana

Tarifele includ: pensiune completa, program de sport ales,  program complet de activitati si excursii, supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, cazarea in rezidenta, transfer aeroport, asigurare de calatorie / storno

Tarife care includ si cazare – detalii la cerere!

Contacteaza-ne acum!

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti, viza SUA

Scoala ofera si programe de an academic (boarding school), programe de sport pentru adulti, precum si programme de familie.

Alte tabere de sport gasesti AICI!