Tabara Sport & Leadership Anglia 2020 – Fotbal, Baschet, Golf, Echitatie, Engleza

Tabara Fotbal, Baschet, Golf
Tabara Fotbal, Baschet, Golf
Marea Britanie - York
Tematica: Fotbal cu Neil O’Donnell, Golf cu Alastair Grindlay, Baschet cu profesionisti, Echitatie la Harrogate Riding Centre. Tabara de limba engleza. Tabara de aventura montana la Yorkshire Moors. Tabara pentru juniori.
Tip curs: Limba Engleza, Sport
Varsta: 7 - 17 ani
Perioada: 05/07/2020 - 01/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 2500 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Sport & Leadership Anglia 2020 – Tabara Fotbal, Baschet, Golf, Echitatie, Leadership si Engleza ofera programe sportive cu instructori profesionisti si faimosi. In campus se deruleaza si tabara de engleza cu profesori vorbitori nativi si tabara speciala pentru juniori.

Tabara Sport & Leadership Anglia 2020 – Fotbal, Baschet, Golf, Echitatie, Engleza

Locatie

Tabara de sport si engleza pentru copii se desfasoara in York, oras medieval din nordul Angliei, oras cu numeroase atractii: Minster, cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei, zidurile de aparare, York Castle, Jorvik Viking Centre etc. Detalii despre York gasesti AICI!

Scoala

Queen Ethelburga’s College este situat intr-o zona rurala cu multa vegetatie, la circa 2 ore de aeroportul Manchester. Detalii despre colegiu gasesti AICI!
Facilitati: campus cu mult spatiu verde, sali de clasa modern echipate, sala de mese, sala de sport moderna, piscina de interior incalzita, terenuri de fotbal, tenis, rugby, baschet, cricket, golf, sala de teatru, sala de fitness, skateboard park, fusball, tenis de masa, crazy golf.

Cazare

Cazarea se face in campus, in apartamente pentru 4-6 persoane, cu baie proprie.

Tipuri de programe tabara sport & leadership Anglia/Engleza
Tabara de fotbal cu Neil O’Donnell

Varsta 10 – 17 ani
Programul de fotbal este condus de catre Neil O’Donnell, antrenor acreditat UEFA si le ofera tinerilor posibilitatea de a descoperi tainele fotbalului profesionist. Lectiile de fotbal au loc dimineata, cursantii fiind repartizati pe grupe in functie de varsta. Tematica acopera urmatoarele aspecte: faze fixe, pasare, dribbling, controlul balonului, jocul la cap, antrenament pentru portari, fitness, dieta, sesiuni de tactica, analiza unor meciuri celebre din istoria fotbalului, fair play. In ultima zi, se organizeaza un meci final, dupa care se acorda premii pentru cel mai bun jucator, cel mai mare progres inregistrat si premiul de sportivitate pentru fiecare categorie de varsta. La plecare, fiecare cursant isi poate lua acasa echipamentul (sort si tricou). In cadrul excursiei de o zi la Manchester se viziteaza Old Trafford, stadionul echipei Manchester United. Supliment curs engleza 150 GBP

Tarif: 2500 GBP / 2 saptamani

Tabara de baschet cu profesionisti

Varsta 10 – 17 ani
Juniorii vor fi antrenati de catre profesionisti: timp de 4 ore si jumatate / zi, se fac antrenamente pentru dribbling, pasare, recuperari, defensiva si aruncari la cos.  Tinerii bascketbalisti invata cum sa isi foloseasca propriile aptitudini pentru a deveni mai eficienti intr-o echipa. Antrenamentele au loc in Colegiu intr-o sala superb iluminata cu trei terenuri de baschet. Supliment curs engleza 150 GBP.

Tarif: 2500 GBP / 2 saptamani

Tabara de aventura montana

Varsta 10-17 ani
Acest program include activitati in aer liber in functie de abilitatile copiilor, supravegheate indeaproape de catre monitori. Locatiile acestor tabere sunt fie in Anglia, fie in alte centre europene. Copiii pot petrece in natura intreaga zi, activitatile specifice (canoe, caiac, construire de raft-uri (barci pentru rafting), high ropes, canyoning) au loc in Yorkshire Moors.

Tarif: 2500 GBP / 2 saptamani

Tabara de echitatie la Harrogate Riding Center

Varsta 10 – 17 ani
Acest program se desfasoara la Harrogate Riding Center, la 30 minute de mers cu masina de campus, centru renumit la nivel national si international. Programul de echitatie se desfasoara intre orele 09.00-12.00, de luni pana vineri in prima saptamana si de luni pana joi in a doua saptamana. Programul include pe langa lectiile practice si numeroase jocuri si concursuri care au rolul de a le mentine interesul captat cursantilor, precum si notiuni despre ingrijirea cailor.

Facilitati Harrogate Riding Centre

Centrul de echitatie pune la dispozitie o varietate de facilitati: o arena interioara cu tribuna, o arena in aer liber cu obstacole, sali de curs ale Academiei de Echitatie si intinse dealuri inverzite pentru plimbari. Supliment curs engleza 150 GBP

Tarif: 2500 GBP / 2 saptamani

Tabara de golf cu Alastair Grindlay

Varsta 10 – 17 ani

Programul intensiv de golf este potrivit pentru iubitorii acestui sport care doresc sa ia lectii timp de 5 ore / zi. Lectiile se fac de luni pana vineri la Forest of Galtres Club, situat la mai putin de 30 minute de condus de campus, care ofera un teren cu 18 gauri. De la a saptea gaura se poate vedea la orizont celebra Catedrala din York. Principalul instructor este Alastair Grindlay, antrenor acreditat PGA cu 15 ani experienta de predare in Anglia, Germania si Spania. Pentru a isi putea imbunatati tehnica, cursantii isi pot analiza loviturile cu ajutorul unui software specializat. Supliment curs engleza 150 GBP

Tarif: 2500 GBP / 2 saptamani

Tabara de leadership

Varsta 15 – 17 ani
Participantii isi pot demonstra calitatile de conducatori, pot afla solutii pentru rezolvarea anumitor probleme si invata sa lucreze in echipa, devenind mai increzatori in fortele proprii. Pe langa workshop-uri si dezbateri, tabara include si activitati sportive (canyoning, ropes, escalada, fotbal, mountain bike). De asemenea, participantii pot campa intr-o zona pitoreasca intr-o noapte, prilej cu care ei leaga cu usurinta prietenii si isi dezvolta spiritul de echipa.

Tarif: 2700 GBP / 2 saptamani

Activitati tabara sport & leadership Anglia/engleza
Activitati de pranz

Aerobica, badminton, baschet, fotbal, dans, teatru, echitatie, tenis, volei, rugby, concursuri de cultura generala, discoteca, talent show, karaoke, arts & crafts, gastronomie, dans, teatru, muzica, fotografie, inot, frisbee, hockey, volei etc.

Activitati de seara

Seara decernarilor, carnaval, Misiune Imposibila, Ziua Echipelor, Noaptea talentelor

Excursii tabara sport & leadership Anglia/engleza

1 excursie de o zi la Manchester (cinema si shopping la Trafford) si 1 excursie de o jumatate de zi la York (centrul vechi al orasului, shopping pe bulevardul Shambles, biserica York)/ 2 saptamani.

Serii tabara sport & leadership Anglia/engleza
  • 05 iulie – 18 iulie 2020
  • 19 iulie – 01 august 2020*

* Serie in care sunt disponibile toate taberele mentionate cu exceptia taberei de leadership

Despre tarife tabara sport & leadership Anglia/engleza

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza sau cursuri conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.
Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Manchester 150 GBP, curs optional de engleza 12 ore / 2 sapt. (pentru programele cu alt specific) 200 GBP / 2 saptamani, asigurare de calatorie, asigurare storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Programe similare gasiti AICI!

In acelasi campus are loc si Tabara de Actorie, Muzica, Dans, Arte Vizuale si Engleza!

Contacteaza-ne acum! 0736913866
office@mara-study.ro