Tabara Sporturi Nautice, Engleza in UK in campsul Trinity School

Tabara Sporturi Nautice, Engleza
Tabara Sporturi Nautice, Engleza
Marea Britanie - Teignmouth
Tematica: Tabere de Limba Engleza si Sporturi Nautice
Tip curs: limba engleza
Varsta: 9 - 16 ani
Perioada: 06/07/2019 - 24/08/2019
Cazare: Rezidenta, Familie gazda
Tarif: de la 532 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara Sporturi Nautice, Engleza in UK are loc in Teingmouth din Anglia. Tabara de limba engleza ofera optional sporturi nautice.

Tabara Sporturi Nautice, Engleza in UK

Locatie – Teingmouth, Marea Britanie

Campus situat la 17 minute de centrul orasului Teignmouth, statiune de litoral din SV Angliei. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Campusul Trinity School se afla pe un deal intr-o zona deosebit de pitoreasca, cu vedere catre mare. La doar 15 minute de centrul orasului, campusul scolii ofera un mediu placut si foarte sigur pentru copii. Detalii despre campus gasiti AICI!
Capacitate: 150 locuri.
Facilitati: sali de clasa spatioase, sala de mese, spatiu verde cu banci, lounge, sala de Internet, terenuri de sport pentru fotbal, handbal, volei, baschet, biliard, tenis masa, fusball, piscina exterioara incalzita.

Cazare
  • rezidenta, in camere cu 2-4 paturi si baie comuna
  • familie gazda (varsta minima 13 ani), in camere duble sau triple cu baie comuna

Masa: pensiune completa. In cazul cazarii in familii gazda, pranzul este la pachet.

Tabara Sporturi Nautice, Engleza in UK

Cursul de limba engleza
  • general – 15 lectii de 45 minute / saptamana
  • intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana (Supliment = 20 GBP / saptamana)
Sporturi nautice – optional

Copiii interesati pot experimenta sporturi de apa ( navigatie, surf, windsurf, caiac sau canoe)  optional. Acestea au loc de luni pana vineri, intre 14.00 – 17.00, 5 sesiuni a cate 3 ore/ saptamana.
Supliment sporturi nautce= 190 GBP/saptamana, 5 sesiuni.

Activitati

Petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (baschet, fotbal, volei, inot, sporturi pe plaja), workshop-uri de dans, sanatate, cosmetica, arts & crafts, quiz-uri, vizionari de filme, seri tematice, open stage etc.

Excursii

Excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii de interes turistic precum: Bath, Glastonbury, Cornwall, Dartmoor, Torquay, Lydford Gorge, Exeter.

Tarife

• Cazare rezidenta – 624 GBP / saptamana
• Cazare familie-gazda – 532 GBP / saptamana
Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs general de limba engleza, program complet de activitati si excursii,  materiale de studiu, supraveghere permanenta, test de evaluare & certificat de participare
Tarifele nu includ: transport avion, asistenta aeroport minor neinsotit (oblig.) 40 GBP / sens *, supliment sporturi nautice = 190 GBP/5 sesiuni/saptamana,  transfer aeroport Heathrow – individual 257 GBP / sens (disponibil la orice ora), transfer aeroport Heathrow economic 80 GBP / sens (pentru aterizari pana la 16.30 si decolari dupa ora 14.00 sambata),  supliment curs intensiv 20 GBP / saptamana, asigurare de calatorie / storno
*Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere similare in Anglia gasesti AICI!

Mai multe tabere de sport gasesti AICI!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!