Tabara STEM – SUA 2020 & Pregatire admitere in Universitati din Ivy League

Tabara STEM SUA 2019
Tabara STEM SUA 2019
SUA - Boston
Tematica: Cursuri STEM( Stiinte, Informatica, Inginerie, Matematica), Pregatire examinari SAT-ACT, Vizite la universitati renumite din Ivy League: Harvard, Brown, Yale, MIT.
Tip curs: Academic
Varsta: 14 - 17 ani
Perioada: 12/07/2020 - 09/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 2075 USD /tabara/1 saptamana


Tabara STEM – SUA 2020 ofera cursuri de stiinte, tehnologie, inginerie, matematica si pregatire pentru admitere in universitati din Ivy League.

Tabara STEM – SUA 2020 & Pregatire admitere in Universitati din Ivy League

Locatie – Boston, SUA

Boston, pe coasta de est a SUA, unul dintre cele mai vechi orase americane, incarcat cu istorie si cultura. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face in campus, deschis in vara 2016, acesta avand capacitatea de 400 camere single en-suite.

Facilitati campus: sali de clasa moderne, laboratoare de stiinte, sala de sport cu o capacitate de 700 persoane, scena pentru spectacole, teatru, studio-uri de dans si yoga, terenuri multifunctionale de fotbal si de atletism, studio-uri de arta, student lounge, chicenete in fiecare camera, centru medical si infirmerie disponibile non-stop

Cerinte nivel de engleza: echivalent TOEFL 40 si IELTS 4.0.

Programe
Ivy Leadership Program.

In aceasta tabara, tinerii au sansa sa afle mai multe despre universitatile americane din Ivy League, studiind si explorand in Boston, cel mai cunoscut oras universitar al Americii.
Programul include : pregatire SAT-ACT, consiliere pentru admiterea la universitate, cursuri de engleza, activitati si vizitarea universitatilor din Ivy League. Ivy Leadership ofera cursantilor intelegerea unor calitati pe care universitatile le cauta la un candidat, indicii si studii asupra examinarilor SAT-ACT, experienta conceperii unui eseu potrivit pentru admiterea la universitatile din SUA, experimentarea vietii de liceu, intelegerea sistemului de educatie american, vizitarea universitatilor de top in SUA si crearea unei perspective asupra alegerii unei facultati.

Serii: 12.07 – 26.07, 26.07 – 09.08.2020

Tabara STEM – SUA 2020 (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Acest program va starni curiozitatea si interesul cursantilor in tehnologia moderna si lumea aplicatiilor. Vor explora noi idei, vor face experimente cu obiecte din diverse materiale, vor construi propriul device, vor face excursii. De asemenea, vor dobandi cunostinte tehnice, vor cunoaste ingineri, oameni de stiinta si anteprenori. Cu ajutorul acestui program, copiii vor avea o perspectiva generala asupra modului in care functioneaza stiinta in lumea reala, vor dobandi abilitati de a lucra eficient intr-o echipa, vor invata si vor imbunatati cunostiintele de informatica, vor participa la un concurs pe echipe.

Serii: 12.07 – 19.07, 19.07 – 26.07, 26.07 – 02.08, 02.08 – 09.08.2020

Activitati si excursii tabara STEM – SUA 2020 si Ivy Leadership

Programul include activitati sportive diferite pe care studentii le pot practica, avand acces acces la toate facilitatile campusului. Se organizeaza vizite la universitati de elita ca Harvard, Brown, Yale, MIT si multe altele in cadrul programului Ivy Leadership si excursii in locatii de interes in cadrul programului STEM.

Tarif

4150 USD / 2 saptamani IVY LEADERSHIP

2075 USD / saptamana STEM

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, cursuri Ivy Leadership Program si STEM Program, program complet de activitati si excursii, materiale de studiu, taxa de inscriere, transfer aeroport

Tariful nu include: transport avion, taxa asistenta aeroport minor neinsotit pe avion(oblig.)*, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil cu viza de SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Tabere de grup cu insotitor in SUA gasesti AICI!

Alte tabere in SUA gasesti AICI!