Tabara SUA pentru adolescenti 2020 – Engleza AMERICANA la Colegiul Fisher

tabara SUA pentru adolescenti
tabara SUA pentru adolescenti
SUA - Boston
Tematica: Curs de limba engleza americana, activitati si excursii in oras universitar
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 15+ ani
Perioada: 21/06/2020 - 08/08/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: 4125 USD /tabara/3 saptamani


Tabara SUA  pentru adolescenti are loc in Boston. Engleza americana si activitati la universitate americana. Vizite si excursii in Boston.

Tabara SUA pentru adolescenti – Engleza AMERICANA la Colegiul Fisher

Locatie scoala – Boston, SUA

Colegiul Fisher se afla in cartierul Back Bay din Boston, la marginea parcului Boston Common. Freedom Trail si raul Charles sunt la mai putin de 5 minute de mers pe jos de campus, iar Harvard Square, MIT si Fenway Park se afla la 10 minute cu transportul in comun. Detalii despre oras gasesti AICI! si detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face in rezidenta, in camere de 2-4 persoane cu baie comuna. Mese: pensiune completa in cursul saptamanii, brunch sambata, brunch si cina duminica.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 18 lectii / saptamana. Predarea se face de profesori vorbitori nativi, cu experienta in activitatea didactica. In prima zi de curs se sustine un test de plasament in urma caruia studentii sunt repartizati pe grupe in functie de nivel. In ultima zi, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara SUA pentru adolescenti

Pe langa lectiile de engleza, exista o varietate de activitati disponibile, precum ca sport (tenis, fotbal, baschet, volei, inot) treasure hunt, iesiri la cinema, discoteca, petreceri tematice etc.

Serii
  • 21 iunie – 11 iulie 2020
  • 28 iunie – 18 iulie 2020
  • 05 iulie – 25 iulie 2020
  • 12 iulie – 01 august 2020
  • 19 iulie – 08 august 2020
Tarif

4125 USD / 3 saptamani

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa luni-vineri, brunch sambata, brunch si cina duminica, 18 lectii de limba engleza / saptamana, transfer de la/la aeroport, activitati si excursii, program general de activitati sportive si de recreere, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare

Tariful nu include: taxa de inscriere 150 USD, transport avion, asigurare de calatorie / storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil cu viza de SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Exista si varianta de 2 saptamani – tarife la cerere!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study

Tabere de grup cu insotitor in SUA gasesti AICI!

Alte tabere in SUA gasesti AICI!