Tabara Teatru si Film 2020, Teatru Muzical, Muzica & Engleza

Tabara de Teatru
Tabara de Teatru
Marea Britanie - Cambridge
Tematica: Teatru, Teatru muzical, actorie, regie film, engleza
Tip curs: Arta
Varsta: 14+ ani
Perioada: 28/06/2020 - 08/08/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: 2700 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara teatru si film, teatru muzical si muzica se adreseaza tinerilor cu varste peste 14 ani, interesati de aceste arte.

Tabara Teatru si Film, Teatru Muzical & Muzica la Cambridge

Locatie

Tabara de arta are loc in Cambridge, unul dintre cele mai renumite centre universitare din lume. Cambridge ofera studentilor numeroase oportunitati turistice si de distractie: teatru in aer liber, concerte, muzee, galerii, magazine, cafenele etc. In timpul verii au loc Festivalul de Film Cambridge si Festivalul Shakespeare.

Detalii despre Cambridge gasesti AICI!

Cazare

Studentii  sunt cazati in rezidente aflate la 25 minute de mers pe jos de campus, cu capacitatea de 5-40 locuri. Majoritatea camerelor sunt single si au baie proprie. Se asigura pensiune completa, mesele fiind luate in restaurantul cu autoservire din cadrul campusului. In zilele cu excursii, pranzul se ia la pachet.

Scoala

Scoala situata in centrul orasului, ofera facilitati speciale pentru studiul artelor vizuale( ateliere, sali de spectacol, camere obscure, studiouri de moda etc.). Aceste programe se adreseaza studentilor interesati de aceste domenii si in special celor care doresc sa urmeze studii superioare cu acest profil. Toti profesorii sunt specialisti in domeniul predat.

Cerinte de engleza de la nivel intermediar la nivel avansat.

Despre tabara teatru si film, teatru muzical si muzica

Cursul include 35 – 40 de lectii cu profesionisti din domeniu / saptamana.

Cerinte: Nivelul de limba engleza minimum post-intermediar.

Tarif: 2700 GBP / 2 saptamani

Cursul ii introduce pe studenti in lumea diverselor tehnici teatrale intr-o maniera distractiva, ii ajuta sa isi dezvolte increderea si respectul in sine. Le imbunatateste abilitatile de comunicare ale acestora. Actoria, felul de a vorbi si miscarea scenica sunt predate prin intermediul workshop-urilor, a improvizarii, a jocurilor si prin exercitii vocale, dans si interpretare de text.
Acest curs poate fi combinat cu un curs intensiv de limba engleza, de preferat inaintea cursului de teatru sau de muzica.

Tipuri de cursuri tabara teatru si film:
  • Teatru muzical – predat de profesionisti din domeniul teatrului cu acreditari la teatrele din Londra si/sau New York. Se studiaza: canto, dans si actorie. La sfarsitul celei de-a doua saptamani se pune in scena o reprezentatie de tip cabaret.
    Date de incepere a cursului: 28 iunie, 26 iulie 2020
  • Actorie si “physical theatre” – ideal pentru studentii care doresc o pregatire intensa si distractiva in domeniul teatrului si a tehnicilor teatrale. In prima saptamana studentii fac exercitii menite sa le dezvolte creativitatea, spontaneitatea, libertatea si autenticitatea in prestatie.
    Date de incepere a cursului: 28 iunie, 12, 26 iulie 2020
  • Muzica – workshop-uri practice pe baza de un instrument muzical sau sesiuni de canto cu profesionisti in domeniu. Date de incepere: 19 iulie 2020.
  • Filmmaking – Cursul constituie un punct de plecare perfect pentru educatia ulterioara si o posibila cariera in domeniul cinematografiei si a industriei TV. Elevii vor beneficia de excursii didactice, cercetare si experimentare practica si isi vor dezvolta abilitatile in domeniile: cinematografie, design de platou, editare, animatie, regie de lumini, regie, scenariu film.
    Date de incepere a cursului: 28 iunie, 26 iulie 2020

Tarif: 2700 GBP / 2 saptamani

Excursii tabara teatru si film, teatru muzical & muzica

Excursiile includ vizite in locatii precum Studiourile Warner Bros.: pe platourile de filmare Harry Potter, BBC Broadcasting House in Londra si platouri locale de film.

Despre tarife – Tabara Teatru si Film, Teatru Muzical & Muzica

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, cursul specific programului, program de activitati sociale (vizionari de filme, activitati sportive, discoteca, petreceri, quiz-uri, jocuri diverse), 1 excursie de o zi / saptamana, transfer de la / la aeroport.

Tarifele nu includ: taxa de inscriere, transport avion, taxa asistenta aeroport minor neinsotit 75 GBP*, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este perceputa de catre scoala pentru transferul minorilor neinsotiti si este diferita de taxa care se achita la compania aeriana pentru serviciul de minor neinsotit.

Documente necesare: formular de inscriere, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti, pasaport valabil.

Alte programe similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro