Tabara de Tenis si Engleza cu Nike

Tabara de tenis
Tabara de tenis
Marea Britanie - Brighton, Bournemouth, Londra
Tematica: Cursuri de limba engleza si antrenamente de tenis cu Nike la Bisham Abbey si la Lancing College
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 01/07/2019 - 18/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 1325 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de tenis si engleza cu Nike are loc in Londra, Brighton sau Bournemouth. Copiii au posibilitatea sa practice tenisul la nivel profesionist, cursurile fiind coordonate de fosti jucatori si antrenori acreditati.

Tabara de Tenis si Engleza cu Nike

Locatie – Londra, Brighton, Bournemouth – Marea Britanie
Bisham Abbey

LONDRA Bisham Abbey este situata in nord-vestul Londrei, pe raul Tamisa si este unul dintre cele mai dotate centre sportive in practicarea tenisului din Marea Britanie. Detalii despre centru gasesti AICI!
Programul de inalta performanta este conceput de fosti mari jucatori de tenis in scopul de a-i aduce pe tinerii jucatorii de tenis la un nivel profesionist.
Facilitati: terenuri exterioare pe iarba, terenuri de zgura, terenuri interioare pe acrilic, terenuri de fotbal, lounge cu TV, acces Internet wireless.

Programul de inalta performanta este conceput fosti jucatori profesionisti in scopul de a aduce jucatorii de tenis la un nivel profesionist.

Facilitati: terenuri exterioare pe iarba, terenuri de zgura, terenuri interioare pe acrilic, terenuri de fotbal, lounge cu TV, acces Internet wireless.
Cazarea se face in campus, in camere single, duble sau triple cu vedere spre complex si cu baie proprie sau comuna. Masa: incluse 3 mese pe zi si o gustare de seara, optiuni pentru vegetarieni.
Durata minima a programului: 1 saptamana.
Date de incepere: 8-14 iul, 15-21 iulie, 22-28 iul, 29 iul – 04 aug., 5-11 aug, 12-18 aug. 2019

 

BRIGHTON Langing College

Este una dintre cele mai prestigioase scoli private din Anglia si se bucura de o reputatie bogata in ceea ce priveste rezultatele academice si sportive. Cladirea scolii are vedere la mare si este pozitionata pe un deal la 5 minute de centrul istoric Brighton. Detalii despre colegiu gasesti AICI!
Facilitati: lounge cu TV, piscina, sala de sport, terenuri de fotbal, acces Internet wireless, mese de fusball, biliard, console de jocuri, magazin in campus.
Cazarea se face in camere single, sau cu 2-3 paturi si baie comuna sau proprie.
Masa: incluse 3 mese pe zi si o gustare de seara, optiuni pentru vegetarieni.
Durata minima a programului: 1 saptamana
Date de incepere: 1-7 iul; 8-14 iul, 15-21 iul, 22-28 iul, 29 iul-4 aug, 5-11 aug, 12-18 aug’19

Tabara de Tenis si Engleza cu Nike

Tipuri de programe
Tabara de tenis intensiv

Programul total de tenis include circa 34 ore de antrenamente/ saptamana, coordonate de fosti jucatori si antrenori acreditati. Antrenamentele se vor concentra pe toate aspectele jocului, incluzand fitness, nutritie, tactici si pregatire pentru meciuri. Fiecare participant in tabara va primi un kit Nike pentru antrenament. Jucatorii isi vor imbunatati abilitatile existente si isi vor dezolta noi abilitati. Antrenorii ii vor ajuta sa-si transforme slabiciunile in puncte forte, sa aiba o apreciere mai buna a pozitiei si miscarii pe teren.

Tabara de tenis si limba engleza

Programul de tenis pentru copiii ce urmeaza si cursul de limba engleza standard include circa 16,5 ore de antrenamente de tenis / saptamana. Cursul de limba engleza include 12,5 ore de lectii / saptamana, ce au loc in grupe de cate maximum 16 persoane si este propus de catre Oxford University Press.

Excursii

· Londra: tur pietonal al obiectivelor turistice, London Eye, shopping la Niketown
· ‘Real Tennis’ Experience la Hampton Court/ Radley College/ Petworth House.
· Wimbledon All England Tennis Club
· Brighton Pier
· Castelul Arundel

Tarife:

– Bisham Abbey, Londra 1575 £ / saptamana
– Lancing College, Brighton 1325 £ / saptamana

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, antrenamente de tenis, kit Nike pentru antrenament, 1 excursie de o zi si 2 excursii de o 1/2 zi / 2 saptamani, suport de curs,  test de plasament, supraveghere permanenta,certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport Heathrow sau Gatwick – 95 GBP / sens (sosiri in intervalul 09:00-18:00 si plecari in intervalul10:00-19:00), serviciu minor neinsotit, asigurare de calatorie / storno

Programe asemanatoare se defasoara si o la scoala din Bournemouth – Detalii la cerere!

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro