Tabere Internationale la Oxford si Cambridge. Subiecte Academice de initiere

Tabere internationale in UK
Tabere internationale in UK
Marea Britanie - Cambridge, Oxford
Tematica: Subiecte academice de initiere in drept, leadership, inginerie, arhitectura, moda si design, medicina, economie si afaceri, informatica
Tip curs: limba engleza, Academic
Varsta: 13 - 15 ani
Perioada: 09/06/2019 - 31/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 4595 GBP /tabara/2 saptamani


Tabere Internationale la Oxford in UK cu subiecte academice de initiere in drept, leadership, inginerie, arhitectura, moda si design, medicina, economie si afaceri, informatica se adreseaza copiilor cu nivel avansat de limba engleza, care doresc sa se pregateasca pentru admiterea la un liceu sau o universitate in UK sau pur si simplu doresc sa-si imbogateasca competentele in aceasta limba straina.

Tabere Internationale in UK la Oxford si Cambridge, Subiecte Academice de initiere

Rezerva pana pe 30 august 2019 programul academic preferat pentru vara anului 2020 si beneficiezi de tarifele anului 2019!

Locatie – Oxford, Marea Britanie

Oxford este recunoscut nu doar ca fiind un oras educational prin excelenta, ci si pentru frumusetea sa. Istoria si cultura Marii Britanii se pot oberva aici in cea mai pura forma. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in campusuri:
· St Peter’s College, in camere single sau duble cu baie comuna. Detalii despre St. Peter’s College gasesti AICI!
· Yarnton Manor (cladire istorica din sec. XVII aflata intr-un sat de langa Oxford), in camere single sau duble cu baie comuna. Detalii despre Yarnton Manor gasesti AICI!
· Jowett Walk, in camere single cu sau fara baie proprie (Balliol College in Oxford). Detalii despre Balliol College gasesti AICI!
· Lady Margaret Hall, in camere duble, majoritatea cu baie proprie (Oxford). Detalii despre Lady Margaret Hall gaseti AICI!
· Clare College , in camere duble cu baie comuna (Cambridge). Detalii despre Clare College gasesti AICI!

Tipuri de programe

 • Engleza intensiv
 • Program multidisciplinar
 • Drept
 • Inginerie
 • Leadership
 • Arhitectura
 • Moda si Design
 • Medicina
 • Economie si afaceri
 • Web coding
 • iOS AppCoding
 • Informatica
 • Robotica
 • Academia de film

Programele se desfasoara in perioada 09 iunie 2019 – 31 augut 2019 in serii specifice pentru fiecare program si campus in parte. Pentru detalii contacteaza-ne!

Activitati tabere internationale in UK

Indiferent de programul ales, dupa terminarea cursurilor in fiecare dupa-amiaza sunt organizate activitati de relaxare si socializare care le ofera copiilor ocazia sa se cunoasca mai bine si sa se imprieteneasca. Astfel, ei se pot distra in fiecare seara participand la activitati sportive, concursuri cu intrebari, vizite turistice etc.

Excursii tabere internationale in UK

Programele includ 3 excursii / 2 saptamani in destinatii turistice precum: Londra, Castelul Warwick, Cotswolds.

Tarife

Tarifele incep de la 4595 GBP / 2 saptamani

Depozit inscriere: 1000 GBP

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, 20 de ore de predare/ saptamana, prezentari tinute de lectori din mediul academic, suport de curs, test de plasament, program de activitati si excursii, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, depozit de inscriere, transfer aeroport, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Rezerva pana pe 30 august 2019 programul academic preferat pentru vara anului 2020 si beneficiezi de tarifele anului 2019!

Alte tabere academice in Marea Britanie gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro