Tabere la Oxford 2019 Drept, Medicina, Stiinte politice, Leadership

Tabere la Oxford 2019
Tabere la Oxford 2019
Marea Britanie - Oxford
Tematica: Engleza intensiv & Programe academice: Politica si economie, Drept, Medicina, Relatii internationale, Business si Leadership, Filozofie si Literatura engleza, Stiinte naturale, Istoria artei
Tip curs:
Varsta: 15 - 17 ani
Perioada: 08/07/2019 - 19/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 4000 GBP /tabara/2 saptamani


Tabere la Oxford 2019. Discipline: Politica si economie, Drept, Medicina, Relatii internationale, Business si Leadership, Filozofie si Literatura engleza, Stiinte naturale, Istoria artei.

Tabere la Oxford 2019 Drept, Medicina, Stiinte politice, Leadership

Locatie scoli – Universitatea Oxford, Marea Britanie

Tabarele se desfasoara la Universitatea Oxford la St. Hugh’s College si Wycliffe College. Detalii despre St. Hugh’s gasesti AICI! si despre Wycliffe gasesti AICI!
Cazare: campus in camere single sau twin cu sau fara baie proprie. Camera cu baie proprie se poate rezerva pentru un supliment de 115 GBP / saptamana.
Durata minima: 2 saptamani
Cerinta: nivel minim intermediar de limba engleza pentru toate programele

Curs general de limba engleza

Include 15 lectii de limba engleza/ saptamana, test de plasament si certificat de participare plus 7 ore de asistenta pentru admiterea la universitate.

Programe academice

Programele academice abordeaza diferite teme din care studentii pot alege domeniul preferat. Cursurile constau in 22 de ore pe saptamana.
Domenii abordate in programele academice

  • Curs de Politica si economie
  • Curs de Drept
  • Curs de Medicina
  • Curs de Business si Leadership
  • Curs de Relatii internationale
  • Curs de Engleza pentru viitorii profesori universitari
  • Curs de Literatura engleza si scriere creativa
  • Curs de Siinte naturale
  • Curs de Istoria artei
  • Curs academic mixt (la alegere 2 programe diferite in 2 saptamani)
Activitati Tabere la Oxford 2019

Activitatile incluse in program sunt urmatoarele: sport (tenis, fotbal, badminton, volei, squash, baschet, inot, tenis de masa), concursuri de cultura generala (quiz-uri), discoteca, bingo, karaoke, lectii de salsa, vizite la obiective turistice din Oxford (Gradina Botanica, colegii, Muzeul Ashmolean, Carfax Tower) etc.

Excursii Tabere la Oxford 2019

Exemple de excursii incluse in program: Bath, Cambridge, Londra, parcuri de distractii sau Warwick Castle & Stratford upon Avon.

Tarif

Tarif: 4000 GBP/ 2 saptamani

Conditii inscriere:
– avans de 1500 GBP la inscriere si diferenta pana la 09 mai 2019.
– pentru inscrieri dupa 09 mai 2019 plata cursului trebuie facuta integral, la inscriere.

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, cursul ales, suport de curs, certificat de participare, program de activitati si excursii, supraveghere permanenta

Tariful nu include: transport avion, transfer aeroport, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie)*, noapte suplimentara, supliment camera cu baie proprie, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Pentru programul complet, contactati-ne!

Tabere similare gasesti AICI!