Vacanta de Paste tabara 2020 de limba engleza pentru copii in Marea Britanie

Vacanta de Paste tabara
Vacanta de Paste tabara
Marea Britanie - Folkestone
Tematica: Cursuri engleza, activitati si excursii in vacanta de Paste
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 8 - 17 ani
Perioada: 04/04/2020 - 17/04/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: 1350 GBP /tabara/1 saptamana


Vacanta de Paste tabara are loc intr-un colegiu britanic din Marea Britanie in oraselul Folkestone si este destinata copiilor de 8 – 17 ani.

Vacanta de Paste tabara 2020 de limba engleza pentru copii in Marea Britanie

Locatie scoala – Folkestone, Marea Britanie

Colegiul este situt in sud-estul Marii Britanii in oraselul Folkestone care se afla in apropiere de Londra si de numeroase atractii turistice. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Earlscliff este un colegiu independent si ofera un mediu foarte personalizat copiilor. Reputatia acestuia este recunoscuta prin faptul ca face parte din The Telegraph’s Top 100 School by A-level results in 2015, ocupand locul 38, cursantii intrand la cele mai bune universitati. Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea consta in rezidenta unde camerele au bai private si sunt recent renovate (2-4 copii/camera). Acestea au de asemenea conexiune wireless asigurata.

Cursul de limba engleza

Include 20 de lectii pe saptamana si profesorii pun accent pe citire, scriere, vorbire si ascultare. Lectiile includ diverse teme de proiect ca jocuri, teatru, muzica si alte arte.

Activitati vacanta de Paste tabara

Activitatile sunt numeroase si distractive: house games, fotbal, badminton, baschet, ateliere de arta, inot, tenis de masa, jocuri in parc, vizionari de filme, karaoke, incursiune in cinema, volei.

Excursie vacanta de Paste tabara

Se organizeaza minim 3 excursii pe saptamana, ca de exemplu: Canterbury and boat tour, excursie de carting si Muzeul de Stiinte din Londra si shopping in Covent Garden.

Tarif

1350 GBP/saptamana

OFERTA SPECIALA! Rezervati o saptamana si aveti 50% la a doua!

Tariful include: cazare in rezidenta & pensiune completa, cursul de limba engleza, program complet de activitati & minim trei excursii pe saptamana, conexiune la internet & spalatorie, transferul de la aeroport dus-intors intre orele 9am-4pm, sticla de apa si tricou personalizate

Tariful nu include: transport avion, serviciu de minor neinsotit 50 GBP

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parin

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro