Vacanta la mare Romania. Vacanta cu familia in conditii de maxima siguranta!

Vacanta la mare Romania
Romania - Neptun
Tematica: Cursuri de engleza online la Neptun
Tip curs: Familie
Varsta: orice varsta
Perioada: 27/07/2020 - 31/08/2020
Cazare: Apartament
Tarif: de la 610 RON /pe noapte/apartament


Vacanta la mare Romania. Profita acum de o vacanta cu familia in maxima siguranta, aproape de casa!

Vacanta la mare Romania. Vacanta cu familia in maxima siguranta!

Nu poti merge in tabara?

Alege o  vacanta cu familia la mare in conditii de maxima securitate si confort, timp in care poti urma cursurile noastre online!

 

Vacanta la mare Romania – LOCATIE

Situat intr-o zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, in imediata apropiere a hotelului Q si la cca. 200 m de plaja, Club Onix este o constructie finalizata in primavara anului 2007, la standarde de confort deosebit care dispune de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere.
Club Onix este situate vis a vis de Restaurantul Ambasador si in drumul de intrare in statiunea Neptun dinspre Gara Neptun. La numai 5 minute de mers se gaseste plaja de la Neptun Olimp.
Camerele generoase si luminoase ale apartamentelor si situarea la o distant mica fata de plaja, reprezinta principalele atuuri ale Clubului Onix.

Vacanta la mare Romania – TIPURI DE CAMERE
  • Apartament de doua camere (format dintr-un dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane , bucatarie deschisa si zona de luat masa, o baie si balcon)
  • Apartament standard de 3 camere (format dintr-un dormitor mare cu pat dublu, un dormitor mic cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa si bucatarie deschisa, o baie si balcon)
  • Apartament superior de 3 camere (format din doua dormitoare cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa, bucatarie deschisa si doua bai , balcon)
Vacanta la mare Romania – FACILITATI CAZARE

Apartamentele sunt dotate cu canapea, aer conditionat, TV color cablu; bucatarie dotata cu mobilier adecvat, cuptor cu microunde, cafetiera, plita , frigider, masina de spalat rufe, vesela, tacamuri etc.; doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada si grup sanitar cu dus, terase, incalzire centrala, lift. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.
In apropierea imobilului se afla terenuri de minigolf, baza de tratament balnear de la Doina,complexul comercial “Bazar” si mai multe restaurante si terase. Cele mai apropiate restaurante se afla la doar 5 minute de mers pe jos.
Parcul de Aventura ParadisLand este la doar 5 minute de mers cu masina de complex.

Vacanta la mare Romania – TARIFE*
  • Apartament de doua camere – 610 RON/apartament/noapte
  • Apartament standard de 3 camere – 695 RON /apartament/noapte
  • Apartament superior de 3 camere – 850 RON/apartament/noapte

*Tarife valabile pentru luna august 2020

Nu poti merge in tabara?

Alege o  vacanta cu familia la mare in conditii de maxima securitate si confort, timp in care poti urma cursurile noastre online!