Vacanta pentru familii 2021. Cursuri de Engleza pentru parinti si copii in Malta

Vacanta pentru familii
Vacanta pentru familii
Malta - St. Julian's
Tematica: Cursuri de Engleza, Activitati si Excursii pentru Parinti si Copii
Tip curs: Limba Engleza, Familie
Varsta: 3 - 17 ani
Perioada: 23/01/2021 - 30/04/2022
Cazare: Rezidenta, Familie gazda, Apartament
Tarif: de la 160 EUR curs/persoana/saptamana


Vacanta pentru familii 2021 in Malta la St. Julian’s. Cursuri de Engleza pentru parinti si copii cu varsta intre 3 si 17 ani.

Vacanta pentru familii 2021. Cursuri de Engleza pentru parinti si copii in Malta

Locatie – St. Julian’s, Malta

Insula Malta este situata in Marea Mediterana, intre Sicilia si coasta Africii de Nord. Avand o cultura foarte bogata si diversificata, Malta pastreaza urme ale trecerii fenicienilor, romanilor, francezilor si britanicilor. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Se afla in centrul orasului St. Julian’s intr-o zona cu numeroase magazine si multe posibilitati de agrement.

Facilitati scoala: sali de clasa moderne, WIFI in toata scoala, terasa spatioasa pentru relaxare si petrecerea timpului cu cei dragi, internet cafe unde cursantii au ocazia sa foloseasca gratuit laptop-uri puse la dispozitie de scoala.

Variente de cazare

Scoala ofera numeroase posibilitati de cazare de la apartamente, la familii-gazda din apropierea scolii alese cu grija. Se ofera tarife la cerere.
Apartamente pentru familie
Familie-gazda
Hoteluri

Cursul de limba engleza

Include 20 lectii / saptamana in grupe de maximum 12 cursanti. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta didactica. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare.

Tarife cursuri pentru parinti si copii

• de la 160 EUR/persoana/saptamana (extrasezon)
• de la 210 EUR/persoana/saptamana (in perioada 07.06.2021 – 20.09.2021)

Activitati si excursii

Programul de activitati este optional, iar familiile pot alege direct la scoala, din programul zilnic organizat, activitatile preferate,la care doresc sa participe.
Printre acestea putem enumera: petrecere de bun venit, golf, tenis, fotbal, concerte, festivaluri, bowling, explorarea plajelor din Malta, vizite la Valletta, Medina, Gozo si multe altele.

Despre tarife

Tariful cursurilor include: curs de limba engleza, materiale studiu, certificat participare, cartela SIM gratuit, acces la toate facilitatile scolii

Tariful cursurilor nu include: transport avion, transfer de la /la aeroport 100 EUR, taxa inscriere 50 EUR/ persoana, materiale de studiu 35 EUR, asigurare de calatorie / storno, cazare si masa

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul parintelui care nu participa.

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Alte programe de familie gasesti AICI!