Tabără de Vară în Portugalia: Învață Engleza cu Profesor Nativ!

Cum ți se pare ideea de a învăța limba engleză la nivel avansat, alături de vorbitori nativi, pe una dintre cele mai exotice plaje Europene? Noi te asigurăm că este posibil, într-o tabără de vară din Portugalia!

Descoperă școala britanică din Algarve!

Școala care organizează tabăra este o școală britanică din zona Lagoa, din Algarve. Aici există o importantă comunitate britanică, foarte activă. Un alt avantaj al acestei școli este acela că în Lagoa se află cea mai frumoasă plajă din Algarve.
Algarve este regiunea cea mai sudică din Portugalia, cu capitală la Faro, la 279 km de Lisabona.  Algarve are cele mai frumoase plaje din Portugalia!
În această tabără de vară în Portugalia, copiii pot trăi experiențe frumoase pe spectaculoasa Plajă Marinha de la Oceanul Atlantic. În același timp, vor practica engleză alături de vorbitori nativi britanici.

Învață engleza în tabăra de vară din Portugalia

Aceasta tabără de vară în Portugalia, cu lecții de limba engleză, reprezintă opțiunea ideală pentru următoarea vacanță de vară. Este o modalitate prin care aceștia pot vizita o destinație turistică râvnită, Portugalia. În plus, vor lua cursuri de engleză și participa la numeroase activități sportive și artistice, jocuri în aer liber alături de copii din alte țări, că într-o mare familie.
Profesorii sunt calificați în predarea limbii engleze ca limbă străină și au o vastă experiență în lucrul cu copii de diverse naționalități. Lecțiile abordează atât noțiuni de gramatică și topică, cât și informații culturale, istorice, artistice, teatru și teme din viață cotidiană.

Activități distractive din tabăra de vară din Portugalia

Pe lângă lecțiile de limba engleză, copii vor fi implicați într-o varietate de activități. Acestea pot fi sporturi nautice, paintball, jocuri în aer liber, piscină, concursuri de cultură generale, karaoke, grătar, biliard, playstation, etc.

Excursii din cadrul taberei de limba engleză

În afară de activitățile zilnice, în fiecare duminică se organizează o excursie de o zi, iar în timpul săptămânii o excursie de o jumătate de zi. Destinațiile pot fi: Castelul Silves, târgul medieval, Water Park, Sea Life Park. Astfel, copiii au o experiență portugheza autentică, interacționând cu localnicii și cu cultură acestora.

De ce să alegi această tabără de vară în Portugalia

Agenția Mara Study Turism urmărește ca toate taberele propuse să cuprindă programe academice specializate. Pe lângă acesta, trebuie să ofere un schimb intercultural și o experiență de dezvoltare a personalității pentru toți copii participanți.

Nu în ultimul rând, școala care găzduiește această tabără de vară, în timpul anului este o școală de tip boarding school.  În cazul în care copilul tău dorește să își continue studiile în străinătate, această tabără de vară în Portugalie îi va fi foarte utilă. Ea va reprezenta o primă interacțiune cu un liceu de tip boarding school, cu curriculum britanic. Astfel, copilul va căpăta o imagine de ansamblu asupra studiului într-un liceu din străinătate și a vieții de internat într-un mediu internațional.

 

Înscrie-ți copilul acum la tabăra de vară în Portugalia!

Dacă te-am convins că aceasta este variantă ideală pentru următoarea vacanță de vară, grăbește-te să rezervi un loc în tabără noastră!
Pentru mai multe detalii, contactează-ți consultantul educațional.

Lasa un comentariu