Blogul studentului! Academia de Film, Oxford -Alexia Voica

Tinerii care experimenteaza programele noastre educationale, au de acum ocazia sa impartaseasca cu noi impresiile, amintirile si emotiile traite in taberele Mara Study, scriind un articol in sectiunea  BLOGUL STUDENTULUI!
Oxford Through The Lens
Astazi, ne povesteste Alexia de 18 ani, viitoare actrita, care a  participat la programul Film Academy de la Oxford

” Buna!

Numele meu este Alexia si in aceasta vara am avut oportunitatea de a participa la Cursul Academic de Film organizat de Universitatea Oxford din Anglia, prin intermediul agentiei MARA STUDY TURISM.

A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata fiindca m-a ajutat sa invat pasii necesari crearii unui film, avand sansa de a juca in rol principal in productia finala. Simt ca acest curs mi-a consolidat pregatirea profesionala si mi-a aratat cum e viata de student la o astfel de universitate.

 

 

 

In ceea ce priveste organizarea, cazarea si masa, au fost pe masura asteptarilor iar orasul Oxford parca era desprins dintr-un film Harry Potter. In cele doua saptamani petrecute aici, am cunoscut oameni deosebiti din toate colturile lumii, cu care inca pastrez legatura. De asemenea, profesorii Bruce si James ne-au ajutat cu partea teoretica si ne-au sprijinit enorm in realizarea scenelor filmate.

Realizari si portofoliu

Filmul realizat “The professor” recreeaza legenda transilvaneana a Contelui Dracula si sunt convinsa ca va reprezenta o parte semnificativa a portofoliului meu, in vederea admiterii mele la universitati din SUA, ducandu-ma cu un pas mai aproape de a-mi realiza visul. Acela de a deveni o mare actrita!

Multumesc, MARA STUDY! ” –  Alexia Voica, 18 ani

 

Puteti viziona integral filmul The Professor, doar apasand click AICI!

 

Vrei sa-ti descoperi talentul si sa-l arati întregii lumi?
Contacteaza-ne acum!

Telefon: 0736913866

E-mail: office@mara-study.ro

Urmariti-ne si pe:

Lasa un comentariu