fbpx

Despre noi

Mara Study Turism - Consultantul tau educational

 

 

SmallImage (4)

Cine suntem noi ?

MARA TRAVEL, infiintata in 1990 printre primele agentii de turism private din Romania, a generat ulterior crearea MARA TRAVEL GROUP.

Prin profesionalism, Agentia de Calatorii Mara a castigat increderea clientilor sai pretentiosi, care au revenit cu solicitari din ce in ce mai diverse. S-a impus astfel crearea, in 1997, a unui nou departament specializat pe servicii de turism educational. Acesta  ofera copiilor, tinerilor si adultilor sansa de a invata o limba straina "la ea acasa" si de a studia la cele mai bune scoli din strainatate.

Cu timpul, acest departament si-a capatat propriul nume,

MARA STUDY TURISM

Societate care are ca activitate invatamantul in domeniul cultural, conform Codului CAEN 8552.

Succesul activitatii noastre se datoreaza experientei de peste 20 de ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie.  Acestia sunt institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Mara Study Turism este partener English UK.

De ce turism educational ?

A studia in strainatate, pe langa invatarea unei limbi noi, aprofundarea unei limbi cunoscute sau urmarea unui program academic, inseamna cunoasterea unei culturi noi, diferita, descoperirea de traditii si obiceiuri noi, respectul fata de ceilalti, evolutia si atingerea maturitatii ca individ.

De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul MARA STUDY TURISM avantajele sistemelor de invatamant occidentale, viata de student in campusuri moderne, si-au facut prieteni noi, si-au invins timiditatea si au invatat sa se descurce pe cont propriu. Aceste experiente s-au dovedit foarte utile in cadrul procesului lor de maturizare, iar multi dintre ei si-au continuat apoi studiile in colegii si universitati de prestigiu din strainatate.

programe educationale mara study turism

Ce oferim noi?

MARA STUDY TURISM, impreuna cu partenerii sai, scoli de limbi straine, colegii de prestigiu si universitati internationale, va ofera activitati de servicii suport pentru invatamant, limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice si alte arte, pregatirea în domeniul artelor, teatrului si muzicii intr-o forma organizata de partenerii nostri externi:

  • tabere internationale pentrtu copii si tineri
  • tabere de arta
  • tabere de sport
  • tabere academice
  • programe speciale pentru familii
  • cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti de orice varsta si orice nivel lingvistic
  • consultanta pentru admiterea la colegii din strainatate sau liceu online
  • cursuri online live de limbi straine
  • programe online academice
Cursurile

Toate cursurile implicate in programele noastre educationale sunt predate de catre profesori vorbitori nativi ai limbii respective, cu bogata experienta pedagogica, sau de catre specialisti in domeniile respective (arte sau sport).

La sfarsitul fiecarui curs absolvit cu succes, studentii primesc un certificat, in functie de programul urmat.

Cazarea

In functie de varsta si programul ales, cazarea se poate face in campusurile scolilor, rezidente studentesti, familii gazda, apartamente pentru studenti sau hotel.

Masa

In functie de program, varsta si tipul de cazare, sunt disponibile urmatoarele tipuri de Regim de masa: pensiune completa, demipensiune, mic dejun sau self catering.

Activitati si Excursii

Pe langa cursuri, scolile ofera un program bogat de activitati de recreere si socializare si excursii in locatii de interes turistic din zona.

Serviciul de minor neinsotit

Chiar daca sunt inca mici, copiii Dvs. pot participa la programe ce au loc in strainatate, calatorind pana la destinatie in deplina siguranta, beneficiind de Serviciul de minor neinsotit oferit de companiile aeriene.

SmallImage (3)
Tabere de grup, cu insotitor

Copiii pot opta pentru taberele de grup pe care le organizam in fiecare vacanta, in destinatii si la date prestabilite. In aceste tabere, copiii vor pleca impreuna cu un Insotitor de grup, profesor, reprezentant al agentiei.

Sejurul lingvistic

Persoanele adulte de orice varsta pot opta pentru un sejur lingvistic de invatare sau perfectionare a unei limbi straine. In aceste programe, ei vor socializa cu persoane de varsta apropiata si cu preocupari similare. Isi vor face prieteni noi si vor cunoaste obiceiurile, traditiile si culturile altor popoare.

Servicii complementare

Pentru toate programele educationale, MARA STUDY TURISM va ofera toate serviciile turistice complementare: bilete de avion, transferuri, rezervari hotel, asigurari de calatorie, asigurari speciale pentru activitatile sportive si asigurari storno.

Suport 24/24

Pe intreaga durata a desfasurarii programelor, cursantii sau parintii beneficiaza de SUPORT TELEFONIC 24 h / 24.