Cadoul Ideal: Tabăra Internațională din Londra

Cadoul ideal de Craciun – o tabara internationala in 2017 la Londra, acum cu 10% mai ieftina!

Au trecut vremurile in care pentru cadoul de Craciun mergeam in magazine, alegeam un cadou, il impachetam frumos si il puneam sub brad. Acum tehnologia a evoluat si noi odata cu ea.
Prioritatile noastre sunt diferite si vrem sa ne educam copiii sa fie cat mai deschisi si flexibili. Ei bine, si de aceasta data, Mara Sudy Turism, vine in intampinarea nevoilor dumneavostra si ale copiilor asa incat de Craciun va oferim posibilitatea de a-i darui copilului dumneavostra o tabara internationala de grup la Londra, la un pret de sarbatoare, cu reducere de 10%.

Programul educational oferit include cursuri de limba engleza (15 ore), predate in cadrul unei scoli de limba engleza, de catre profesori vorbitori nativi, specializati. Scoala de limba engleza se afla in partea de vest a Londrei, in zona Hounslow. Cazarea copiilor se face in hotel Ibis, situat la cativa pasi de scoala, in conditii extrem de bune, in camere duble cu baie proprie. Masa include pensiune completa, pranzul fiind la pachet.
Pe langa imbunatatirea comunicarii in limba engleza, in aceasta tabara pentru copii punem accentul pe programul de excursii incercand sa descoperim Londra cu tot farmecul si misterul ei. Astfel copilul dumneavostra va avea posibilitatea de a cunoaste indeaproape orasul britanic locuind pentru o saptamana in metropola.
Programul nostru presupune vizitarea cat mai multor obiective turistice dintre care British Museum,

Central London, Muzeul Natural de Istorie si Muzeul de Stiinte, Palatul Buckingham, Leicester Square si Covent Garden, Greenwich. Pe langa excursiile in Londra, copiii vor face o excursie de o zi intr-una dintre urmatoarele destinatii turistice si marile centre universitare de prestigiu, la alegere, Oxford, Cambridge, Stonehenge, Bath, Salisbury, sau Windsor.

In aceasta tabara in Anglia, copiii sunt in siguranta maxima, fiind supravegheati permanent atat de catre reprezentantul agentiei Mara Study cat si de catre staff-ul de la Londra, pe intreaga durata a calatoriei, in timpul orelor de curs, a activitatilor si excursiilor organizate.
Tabara educationala de grup reprezinta pentru copilul dumneavoastra sansa de a interactioana cu nativi britanici, de a-si face noi prieteni, de a-si petrece timpul intr-un mod util, educativ dar in acelasi timp foarte distractiv dar si posibilitatea de a se familiariza cu sistemul de invatamant international.
Costul taberei este de 750 GBP, iar daca o veti  achizitiona pana pe 23 decembrie primiti o reducere exclusiva de 10%.
Plecarile se vor face pe serii, incepand cu 2017 in lunile februarie, aprilie, iunie, iulie si august.
Nu ratati sansa de a oferi o experienta noua prin participarea la tabara noastra de la Londra, o varianta convenabila ce ii poate deschide noi perspective copilului dumneavostra. 
Suna acum! 0736 913 866
office@mara-study.ro
Ne gasiti si pe Facebook

Lasa un comentariu