Tabara de Fotbal Anglia 2020 & Engleza la Liddington

Tabara de fotbal, engleza
Tabara de fotbal, engleza
Marea Britanie - Oxford
Tematica: Engleza, Fotbal
Tip curs: Sport
Varsta: 9 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 09/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 907 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de fotbal Anglia, engleza la Liddington se adreseaza tuturor iubitorilor de fotbal cu varsta cuprinsa intre 9 si 17 ani.

Tabara de fotbal Anglia & engleza la Liddington

Scoala, locatie – Oxford, Marea Britanie

Liddington este un centru rezidential de vara modern cu terenuri intinse, ce se afla aproape de Bath, Windsor, Londra si Oxford. Ofera posibilitatea realizarii de numeroase activitati ca escalada, rappel, rafting, zip wires, tragere cu arcul. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Facilitati scoala

Campus de 60 ha, cu spatii verzi intinse si 2 lacuri, sali de clasa moderne, terenuri de rugby, 11 terenuri de fotbal, escalada, facilitati pentru tir cu arcul, rapel si rafting.

Cazare

Campus, camere cu 1- 4 paturi si baie proprie. Capacitatea este de 200 locuri

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 15 lectii / saptamana si acopera o gama larga de subiecte ce pot fi intalnite in conversatiile cotidiene. Vocabularul specific de fotbal se va invata in timpul antrenamentelor. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Programul de fotbal

Sunt incluse 12 ore de fotbal / saptamana ce au in vedere toate aspectele jocului. Antrenamente – tehnici individuale, circuite tehnice, goal keeping, lovituri libere si cornere, dribbling, fair play. Programul a fost conceput de Christian Damiano, faimosul antrenor al Echipei Nationale a Frantei, pentru a asigura un echilibru perfect intre antenament intens, educatie si recreatie.

Activitati

Seara, studentii vor avea un program de activitati recreative sub supravegherea personalului scolii. Activitatile includ: discoteca, vizionari de filme, concursuri de cultura generala (quiz-uri) etc. In plus, se organizeaza un tur complet al stadionului Chelsea Football Club. Dupa jumatatea lumii august, acestia vor putea urmari un meci de Prima Liga sau Divizia Intai.

Excursii

1 excursie de o zi (sambata) si 1 excursie de o jumatate de zi (miercuri) / saptamana in locatii de interes din Londra: Londra si croaziera, Windsor si Cestelul Windsor, Bath, Oxford si Castelul Oxford.

Tarif tabara de fotbal Anglia

Tarif: 907 GBP / saptamana

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, antrenamente de fotbal, echipament de fotbal (tricou, sort si sosete), program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer privat de la/la Heathrow-Liddington 290 GBP, taxa minor neinsotit 40 GBP/ sens*, asigurare de calatorie / storno.

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti/

Alte tabere similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro