Tabara de Fotbal Arsenal si Engleza pentru copii

Tabara de Fotbal Arsenal
Tabara de Fotbal Arsenal
Marea Britanie - Reading
Tematica: Tabara de Engleza si Fotbal cu Arsenal cu antrenori profesionisti, acreditati de UEFA si de Scoala de Fotbal Arsenal. Program pentru fete si baieti. Nu este obligatoriu un nivel bun de fotbal pentru a participa in aceasta tabara, toti iubitorii sportului rege fiind bineveniti.
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 10 - 16 ani
Perioada: 07/07/2019 - 04/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 1300 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de Fotbal cu Arsenal si de Engleza se adreseaza copiilor de 10-16 ani care vor sa invete sa joace fotbal dupa filosofia de antrenament a clubului Arsenal Londra.

Tabara de Fotbal Arsenal pentru fete si baieti si de Engleza

Locatie- Reading, Marea Britanie

Campsul se afla in zona rurala Woodcote, foarte aproape de Reading si de Oxford. Detalii despre localitate gasiti AICI!
Facilitati: terenuri de fotbal, piscina, sala de calculatoare.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere duble cu bai comune

Tabara de Fotbal Arsenal pentru fete si baieti si de Engleza

Program de fotbal

Programul de fotbal include 20 ore de antrenamente / saptamana, acestea fiind tinute dimineata, intre 09:30-12:00. Antrenorii sunt profesionisti, fiind acreditati de UEFA si de Scoala de Fotbal Arsenal.
Nu este obligatoriu un nivel bun de fotbal pentru a participa in aceasta tabara, toti iubitorii sportului rege fiind bineveniti.
Fiecare participant va primi un echipament de fotbal din partea clubului Arsenal – jacheta de ploaie, tricou, pantaloni scurti si sosete.

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii / saptamana care se fac dupa-amiaza, intre orele 13:00-14:00. Tematica generala a cursurilor este fotbalul, materialele de studiu fiind special concepute pentru acest program. O data pe saptamana, lectiile se axeaza exclusiv pe vocabularul utilizat in fotbal. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau de engleza. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati

Seara, dupa cina, studentii au la dispozitie o larga varietate de activitati, dintre care enumeram: vizionari de filme, jocuri diverse, skills challenge, dezbateri despre fotbal, dieta si nutritie, tactica, psihologie etc.

Excursii

1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / saptamana in locatii de interes turistic precum Newcastle, Cardiff, Beamish Open Air Museum, Whitby Abbey, Leeds, Bradford, Harrogate, Oxford, Stratford upon Avon, Bath, Gloucester, Worcester, Hereford, Tewkesbury etc.
In plus, fiecare participant va beneficia de o excursie la Londra, in cadrul careia se va vizita Emirates Stadium, “casa” echipei Arsenal.

Perioada

07 iulie – 04 august 2019

Programul este disponibil pentru o perioada de minimum 2 saptamani !

Tarif

1300 GBP / saptamana

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, program de antrenament de fotbal, echipament marca Arsenal, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanent,  certificat de participare
Tariful nu include: taxa de inscriere, transport avion, transfer privat aeroport, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie),  asigurare de calatorie / storno
* Aceasta taxa este perceputa de catre scoala pentru transferul minorilor neinsotiti si este diferita de taxa care se achita la compania aeriana pentru serviciul de minor neinsotit.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Vezi si taberele de fotbal cu Chelsea!

Detalii despre tabara Chelsea in colegiu de elita gasesti AICI!

Detalii despre tabara Chelsea sub egida marcii Nike gasesti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro