Tabara de Limba Franceza 2020 in Franta si vizite pe Coasta de Azur la Nisa

Tabara de limba franceza
Tabara de limba franceza
Franta - Nisa
Tematica: Curs de limba franceza pe Coasta de Azur. Program pentru tineri independenti
Tip curs: Limba Franceza
Varsta: 13 - 21 ani
Perioada: 28/06/2020 - 30/08/2020
Cazare: Rezidenta, Familie gazda
Tarif: de la 655 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de limba franceza are loc in Franta la Nisa, pe Coasta de Azur si se adreseaza tinerilor intre 13 si 21 de ani.

Tabara de Limba Franceza in Franta si vizite pe Coasta de Azur la Nisa

Locatie – Nisa, Franta

Nisa, capitala Coastei de Azur, este al cincilea oras ca marime din Franta si o statiune atragatoare multumita arhitecturii deosebite, a multitudinii de ruine, muzee si cafenele frantuzesti. Detalii despre Nisa gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in rezidenta, in camere duble cu baie proprie si aer conditionat; rezidenta se afla la 10 minute de scoala
De asemenea, exista si variante cu familie gazda, in camere duble; familiile locuiesc la 10-30 minute cu un mijloc de transport in comun de scoala; transportul nu este inclus.

Scoala

Scoala este construita in stil Belle Epoque si se afla aproape de Notre Dame, la 10 minute de mers pe jos de plaja si in apropiere de statii de metrou si autobuz.

Curs limba franceza

Cursul de limba franceza include 20 lectii / saptamana, care au loc dimineata, in grupe de cate maximum 15 persoane. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare. Profesorii sunt vorbitori nativi de franceza si au experienta didactica.

Optional, contra unui supliment, se poate alege curs intensiv limba franceza (30 lectii / saptamana).

Activitati tabara de limba franceza

Sunt incluse in program urmatoarele activitati: petrecere de bun venit, tur de orientare, volei, iesiri la plaja, tenis, bowling, cinema in aer liber, shopping, lectii de dans salsa, vizite la Musee d’art modern et d’art contemporain, Musee Matisse, Confiserie Florian.

Excursii tabara de limba franceza

Programul include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii turistice precum: Parc Floral Phoenix, Beaulieu Sur Mer, Cannes, Monaco, Antibes, Eze, St. Tropez, Villefranche, San Remo.

Tarife in functie de cazare

· cazare rezidenta – 965 EUR / saptamana. Disponibila in perioada 5.07-22.08.2020.
· cazare familie gazda – 655 EUR / saptamana.

Tarifele includ: cazare conform rezervarii, pensiune completa, curs general de franceza, transfer dus-intors aeroport, program complet de activitati, excursii, materiale de studiu, supraveghere, test de plasament, certificat de participare, tricou cu logoul taberei.

Tarifele nu includ: taxa de inscriere, transport avion. taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 150 EUR/sens*, program intensiv de activitati 60 EUR / saptamana, supliment curs intensiv – tarif: 70 EUR / saptamana, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este perceputa de catre scoala pentru transferul minorilor neinsotiti si este diferita de taxa care se achita la compania aeriana pentru serviciul de minor neinsotit.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti (pentru minori)

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Franta gasesti AICI!