Tabara de Limba Spaniola 2020, Engleza si Interactiune cu copii spanioli la Madrid

Tabara de limba spaniola
Tabara de limba spaniola
Spania - Madrid
Tematica: Curs de Spaniola, Englez. Optional tenis / echitatie / fotbal, youtube, yoga, leadership, robotica,
Tip curs: Limba Engleza, Limba Spaniola
Varsta: 5 - 17 ani
Perioada: 21/06/2020 - 01/08/2020
Cazare: Campus, Familie gazda
Tarif: 995 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de limba spaniola se desfasoara la Madrid iar copiii au ocazia sa interactioneze cu copii spanioli prin participarea cu acestia la activitatile taberei.

Tabara de limba spaniola, engleza si Interactiune cu copii spanioli la Madrid

Locatie – Madrid, Spania

Capitala Spaniei este un oras infloritor, avand ca rival din punct de vedere cultural doar Barcelona. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Scoala de vara functioneaza in rezidenta principala a Universitatii Francisco de Vitoria, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din Spania. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: lounge cu televizor, sali de studiu, sala de fitness, sala de mese, laborator cu computere, terenuri sportive.

Cazare

In campus sau in familii-gazda atent selectionate de catre scoala, in camere single sau duble cu baie proprie.

Masa: se asigura pensiune completa.

Curs de limba spaniola sau de engleza

Cursul de limba straina include 20 de lectii de spaniola sau engleza a cate 45 minute / saptamana. Studentii sunt repartizati la inceputul cursului, in urma unui test de plasament, in grupe de cate maximum 14 persoane, in functie de nivelul de cunostinte. Toti profesorii sunt vorbitori nativi, au experienta bogata in activitatea de predare a limbii spaniole ca limba straina si sunt selectionati dupa reguli stricte. La plecare, se acorda un certificat de participare. Deoarece circa 60% dintre participantii din tabara sunt spanioli, copiii vor avea ocazia sa puna in practica ceea ce au invatat la curs in timpul conversatiilor.

Cursantii sunt grupati in functie de varsta, astfel:
· grupa A: 5-10 ani
· grupa B: 11-12 ani
· grupa C: 13-14 ani
· grupa D: 15-17 ani

Activitati tabara de limba spaniola sau engleza

Concursuri, vanatoare de comori, muzica, teatru, talent show, petreceri tematice (cowboy si indieni, anii `60, epoca medievala), discoteca, vizionare de filme, workshop-uri de ecologie, jurnalism, muzica (chitara flamenco, cajon, maracas, bongos), teatru, jonglerie, primul ajutor, arts & crafts, gastronomie, dans (salsa, tango, twist, dansuri de societate), flamenco, sport (baschet, volei, fotbal, badminton, bowling, darts, inot etc.).

Cursuri optionale tabara de limba spaniola sau engleza

· tenis (12 lectii ) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani
· echitatie (12 lectii) Tarif: 250 EUR / 2 saptamani
· paddle tennis (12 lectii) Tarif: 200 EUR/ 2 saptamani
· fotbal (16 lectii) Tarif: 250 EUR / 2 saptamani
· yoga (12 lectii) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani
· Youtube (16 lectii) Tarif: 395 EUR / 2 saptamani
· Robotica (12 lectii) Tarif: 200 EUR/2 saptamani
· Dezbateri si vorbit in public (12 lectii) Tarif: 250 EUR/2 saptamani
· Leadership si antreprenoriat (12 lectii) Tarif: 250 EUR/2 saptamani

Excursii optionale tabara de limba spaniola sau engleza

Programul include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii de interes turistic, cu scopul de a familiariza studentii cu istoria, cultura, gastronomia si geografia Spaniei. Excursiile de o zi se pot face la Salamanca, Toledo sau Segovia, iar cele de o jumatate de zi la El Escorial, Aqua park, centrul istoric al Madridului, Muzeul Prado, Aranjuez etc.

Tarif

995 EUR / 1 saptamana

Tariful include: cazare in rezidenta sau familie-gazda, pensiune completa, curs de spaniola sau engleza, program de activitati si excursii, materiale de studiu, supraveghere permanenta, test de plasament si certificat

Tariful nu include: taxa de inscriere (obligatorie) 55 EUR, transfer aeroport 85 EUR/sens, transport avion, activitati optionale, uniforma (optionala) 100 EUR, noapte suplimentara 65 EUR, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Spania gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro