Tabara de vara Anglia 2020. Engleza, ARTA si SPORT. Tabara de grup

tabara de vara Anglia
tabara de vara Anglia
Marea Britanie - Leicester
Tematica: Tabara de engleza, activitati artistice si sportive la Universitatea din Leicester. Tabara de grup cu insotitor.
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 15/07/2020 - 29/07/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1600 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de vara Anglia are loc la Universitatea Leicester si este o tabara de grup cu insotitor de limba engleza, ateliere de arte, sport pentru copiii de 10 – 17 ani.

Tabara de vara Anglia. Limba Engleza, Ateliere de Arta si Sport. Tabara de grup

Localizare – Leicester, Anglia

Leicester este un oras situat in zona Midlands a Marii Britanii, la 160 de km nord de Londra. In Leicester, studentii pot vizita diverse muzee, galerii de arta si cea mai mare piata acoperita din Europa. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea Leicester se afla pe locul 16 in clasamentul universitatilor din Marea Britanie in 2014. Campusul se afla aproape de centrul orasului, intr-o zona rezidentiala placuta. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: terenuri fotbal, rugby, cricket, tenis, baschet, volei, pista atletism, sala fitness, sala sport, studio de dans, piscina in apropiere.

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie comuna la 3 copii. Campusul se afla aproape de centrul sportiv al Universitatii Leicester.
Masa: pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 18 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Optional examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity cu conditia sa fie minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest exament. Taxa examen: 85 GBP.

Activitati tabara de vara Anglia

Activitatile sportive si artistice au loc zilnic, in sesiuni de cate 3 ore dupa amiaza si o ora seara.
Copiii aleg ce activitate doresc sa faca in fiecare zi din lista de mai jos. Activitatile de seara se pot selecta numai din activitatile artistice.

Sport

Copiii pot alege dintre volei, fotbal, tenis, baschet.

Arta

Copiii pot alege dintre dans, teatru, canto.

Excursii tabara de vara Anglia

Tabara de engleza include o excursie de o jumatate de zi la Leicester si 4 excursii de cate o zi / 2 saptamani, in destinatii de interes turistic precum: Cambridge, Oxford, Liverpool, Warwick, Blenheim, Lincoln, York. Taxa de intrare la 2 obiective turistice / saptamana sunt incluse in tarif.

Tarif tabara de vara Anglia

Este valabil pentru un grup de minimum 15 participanti

Tabara de 2 saptamani = 1600 GBP ( 15 – 29 iulie 2020)

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, activitati si excursii, materiale de studiu, certificat de participare, test plasament, supraveghere permanenta, 1 insotitor de grup la 15 participanti

Tarifele nu includ: transport avion, depozit pagube (50 GBP), taxa examen Trinity (optional – 85 GBP), asigurare de calatorie/ storno, supliment pentru bilet avion al insotitorului aproximativ

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere de grup gasesti AICI!

In acelasi campus are loc si program de fotbal intensiv cu antrenori acreditati si de limba engleza sau program special intensiv de arte. Cei care merg cu grupul, pot alege sa participe la unul dintre aceste programe pentru care se plateste un supliment. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!

Prezentarea taberei de engleza, arta si sport de la Leicester facuta de partenerul nostru AICI!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!