Tabara Fotbal in Anglia la Universitatea Leicester cu antrenori profesionisti

tabara fotbal in Anglia
tabara fotbal in Anglia
Marea Britanie - Leicester
Tematica: Antrenamente de Fotbal cu profesionisti, Engleza, Vizite la stadioanele din Premier League
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 01/07/2019 - 12/08/2019
Cazare: Rezidenta
Tarif: 708 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara Fotbal in Anglia se desfasoara la Universitatea Leicester si este destinata copiilor de varsta 10 – 17 ani pasionati de sportul rege.

Tabara Fotbal in Anglia la Universitatea Leicester cu antrenori profesionisti

Localizare – Leicester, Marea Britanie

Leicester este un oras situat in zona Midlands a Marii Britanii, la 160 de km nord de Londra. In Leicester, studentii pot vizita diverse muzee, galerii de arta si cea mai mare piata acoperita din Europa.

Scoala

Universitatea Leicester se afla pe locul 16 in clasamentul universitatilor din Marea Britanie in 2014. Campusul se afla aproape de centrul orasului, intr-o zona rezidentiala placuta. Detalii despre scoala gasesti AICI! 
Facilitati: terenuri fotbal, rugby, cricket, tenis, baschet, volei, pista atletism, sala fitness, sala sport, studio de dans, piscina in apropiere.

Cazarea

Se face in campus, in camere single cu baie comuna la 3 copii. Campusul se afla aproape de centrul sportiv al Universitatii Leicester.
Masa – Se asigura pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 15 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity cu conditia sa fie minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest examen. Taxa examen: 70 GBP. Disponibil pentru cei care stau minimum 2 saptamani.

Tabara fotbal in Anglia

Antrenamentele de fotbal includ 8 sesiuni / saptamana cu antrenori profesionisti si 6 sesiuni /saptamana de aprofundare a celor insusite care presupun parcurgerea unor cursuri coodonate de un profesor de engleza specializat in lumea fotbalului: regim de alimentatie conform cu viata unui sportiv, sesiuni de training cu privire la tactici de joc, notiuni de anatomie, modalitati de conservare a conditiei fizice.

 

Activitati tabara fotbal in Anglia

Activitati sunt distractive si au loc seara dupa cina. In prima parte a serii au loc ateliere de arta, iar in cea de-a doua parte a serii se organizeaza competitii diverse, concursuri de cultura generala, jocuri, seri tematice, karaoke, discoteca.

Excursii tabara fobal in Anglia

Programul include 4 excursii de cate o zi / 2 saptamani, in destinatii de interes turistic precum: stadioane din prima liga engleza – Anfield Road (Liverpool), Old Trafford (Manchester United) sau Stadionul Etihad (Manchester City), Parcul St. George’s, FA National Football Centre, Oxford sau Cambridge. Sunt incluse 4 taxe de intrare la un obiective turistice in 2 saptamani.

Tarife tabara

708 GBP/saptamana

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, antrenamente de fotbal, excursii cu intrari incluse,  materiale de studiu, certificat de participare, test plasament, supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport,  taxa de inscriere 50 GBP, taxa serviciu minor neinsotit 60 GBP/sens, depozit pagube 50 GBP, taxa examen Trinity (optional – 70 GBP),  asigurare de calatorie/ storno
*Aceasta taxa este diferita de cea perceputa de compania aeriana pentru asigurarea serviciului de minor neinsotit, fiind ceruta de catre scoala pentru a isi acoperi cheltuielile pe care le presupune procedura de transfer aeroport a studentilor care calatoresc ca minori neinsotiti.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Alte tabere de sport gasesti AICI!

Pentru a afla informatii chiar de la partenerul nostru care organizeaza aceasta tabara, participa si la evenimentul nostru din data de 14 martie 2019, detalii AICI!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!