Tabara Germana, Pregatire Academica, Curs Intensiv, Schi pe timpul iernii

Tabara germana, pregatire academica
Tabara germana, pregatire academica
Germania - Lindenberg
Tematica: Cursuri de germana intensiv in boarding school german, programe de pregatire academica pentru studiu la liceu in Germania, cursuri de schi disponibile iarna. Campus deschis tot timpul anului.
Tip curs: limba germana
Varsta: 13 - 17 ani
Perioada: 01/12/2018 - 01/12/2019
Cazare: Campus
Tarif: 925 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara Germana, Pregatire Academica pentru admiterea la liceu in Germania pentru copii cu varsta 13-17 ani are loc in Lindenberg, intr-un boarding school german.

Tabara Germana, Pregatire Academica, Curs Intensiv, Schi pe timpul iernii

Campusul deschis pe tot parcursul anului.

Locatie scoala – Lindenberg, Germania

Tabara are loc in Lindenberg, o mica localitate din sudul Germaniei, situata la 800 m altitudine, aproape de lacul Konstanz si la o jumatate de ora de Austria si Elvetia. Detalii despre locatie gasesti AICI!
Capacitate: 180 locuri

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere cu 1-4 locuri (majoritatea single si duble) si baie proprie sau comuna, sau in familii germane atent selectionate, in camere cu 1-2 paturi.
Masa: pensiune completa.

Tipuri de curs si tarife
Curs intensiv de limba germana

Se ofera cursuri intensive de limba germana pentru orice nivel lingvistic de la A1 la C2.
Curs intensiv de limba germana  (30 lectii/sapt) Tarif: 925 EUR / sapt.
Supliment de sezon de 40 EUR/sapt. in perioada 09.06.2019- 17.08.2019. Lectiile au loc in grupe mici, de 5-10 persoane, ceea ce este un mare avantaj tinand cont ca marea majoritate a scolilor de vara din Germania au grupe de circa 15 persoane.

Curs one-to-one (individual)

Tarif: 1895 EUR / 25 lectii
2140 EUR / 30 lectii
2630 EUR / 40 lectii.
In anumite perioade ale desfasurarii cursului nu se accepta incepatori. Pentru datele exacte, contactati-ne!

Cursuri optional de schi /snowboard disponibil iarna

Curs optional,  Tarif: 300 EUR / saptamana
Cursul de schi este disponibil in urmatoarele perioade: ‘luna decembrie 2018 cu exceptia 23.12-29.12, 06.01-09.03.2019,05.01-29.02.2020
– tarifele includ echipament si schi pass. Cerinta: minim 3 participanti din tabara.

Pregatire academica

Aceasta scoala organizeaza cursuri de lunga durata pentru copii si adolescenti de 13-17 ani, pentru atingerea nivelului de limba germana necesar pentru admiterea la un liceu din Germania.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

Activitati tabara germana, pregatire academica

Programul taberei include o mare varietate de activitati: fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, biliard, barbecue, discoteca, fusball, inot, sauna, minigolf, pian, tenis de masa, trasee de drumetie, mountain bike, schi si snowboard iarna, arts & crafts, sala de fitness, petreceri, barbecue etc.

Excursii tabara germana, pregatire academica

Programul include o excursie de o zi / saptamana (sambata) la Munchen, Stuttgart, Augsburg, Kempten, Meersburg, Konstanz, sau castelele Neuschwanstein si Linderhof si o excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) la Ravensburg, Lindau, Friedrichshafen sau Bregenz.

Tarifele includ

30 lectii de limba germana/sapt, cazare conform rezervarii, pensiune completa, supraveghere permanenta, program complet de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare

Tarifele nu includ

Transport avion, transfer aeroport Munchen 140 EUR / sens, transfer aeroport Zurich 110 EUR / sens, taxa de varf de sezon (09 iunie-17 august 2019) 40 EUR / sapt., asigurare de calatorie /asigurare storno

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

Alte tabere de germana gasesti AICI!

Informatii despre liceu in Germania gasesti AICI!