Tabara SURFING si Engleza 2020 la Surf City USA si Cal State University

Tabara SURFING si ENGLEZA
Tabara SURFING si ENGLEZA
SUA - Orange County
Tematica: Surfing si Curs de limba engleza americana
Tip curs: Sport
Varsta: peste 15 ani
Perioada: 21/06/2020 - 01/08/2020
Cazare: Rezidenta
Tarif: 4375 USD /tabara/3 saptamani


Tabara de limba engleza si surfing in California se desfasoara in Orange County. Lectiile intensive de surf au loc in statiunea Huntington Beach unde are loc campionatul mondial de surf. Detalii despre statiune gasesti AICI!

Locatie Orange County – SUA

Tabara de surfing si engleza se desfasoara in inima orasului Orange County din insorita Californie, in frumoasa si relaxanta comunitate din Mission Viejo. Este unul dintre cele mai sigure orase din California, inconjurat de dealuri si la cateva minute de ocean.

Cazare

Cazarea se face in rezidenta langa campusul Cal State University Fullerton, in camera duble cu baie comuna. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Masa: pensiune completa de luni-vineri, brunch sambata, brunch si cina duminica.

Scoala

Tabara are loc in Cal State University Fullerton, cel mai mare campus din intreaga retea de 23 locatii a California State University, cu aproape 40.000 locuri.

Facilitati: biblioteca, sala cu computere, sala de teatru, lounge, terenuri de tenis, golf, baseball, piscina, sala de fitness.

Tabara SURFING si ENGLEZA

Programul de surfing

Lectiile de surf au loc in statiunea Huntington Beach din apropiere, cunoscuta ca Surf City USA. Aici are loc anual campionatul mondial de surfing. Participantii vor lua 10 lectii / saptamana de la instructori si vor dobandi abilitatile necesare de a practica acest sport tipic Californiei. Placa si echipamentul sunt incluse.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 18 lectii / saptamana. Predarea se face de profesori vorbitori nativi, cu experienta in activitatea didactica. In prima zi de curs se sustine un test de plasament in urma caruia studentii sunt repartizati pe grupe in functie de nivel.

Excursii

Programul include urmatoarele vizite si excursii: Hollywood, Santa Monica, Venice Beach, Beverly Hills, Disneyland, Laguna Beach.

Serii
1. 21 iunie – 11 iulie 2020
2. 28 iunie – 18 iulie 2020
3. 05 iulie – 25 iulie 2020
4. 12 iulie – 01 august 2020

Exista si variante de 2 saptamani – tarife la cerere!

Tarife

Tarif: 4375 USD / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa de luni-vineri, brunch sambata, brunch si cina duminica, 18 lectii de limba engleza/sapt, 10 sesiuni de surfing/sapt, transfer de la/la aeroport Los Angeles, program de excursii

Tarifele nu includ: taxa de inscriere 150 USD, transport avion, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, viza de SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Alte tabere similare gasiti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro