Tabara internationala la Praga si avantajele ei!

Praga, capitala Republicii Cehia, numita si “Inima Europei”, este situata pe râul Vltava, în Boemia Centrală. Acest oras al legendelor şi poveştilor este un muzeu in aer liber, ce poarta atat amprenta generaţiilor trecute cat şi a epocii moderne.  Fiecare strada si fiecare casă ne spune povestea proprie, care ascunde taine si figuri legendare ale istoriei si ale culturii.

Tabara internationala la Praga!

Odata cu venirea vacantei de vara, Tabara internationala de la Praga a devenit locul de distractie si studiu, al copiilor merituosi!👩🏻‍🎓 👨🏻‍🎓 Multi dintre acestia sunt deja in tabara mult dorita, bucurandu-se de toate beneficiile pe care le poate oferi un program educational de calitate, in formarea lor viitoare.

Dupa cum spuneam, tabara de la Praga si-a primit primii oaspeti😊! Astfel ca, Bella, Clara si Terka, studentii Mara Study, sunt in prima saptamana de tabara si deja se simt ca acasa! Acesta este cel mai frumos cadou pe care il puteau primi de la parinti, dupa un an pliiiin de munca si seriozitate.

In aceste zile, copiii s-au familiarizat cu orasul, cu scoala, au sustinut testul de evaluare si au petrecut pe cinste la serata de bun-venit 🥳 unde si-au facut prieteni din diferite colturi ale lumii! ✅ Dar au avut parte si de ceea ce este cel mai important in aceasta tabara: Cursurile de Limba Engleza, Antrenamentele de tenis si Workshop-ul de Internship in turism!

       


Impresii de vacanta

 

Clara, fetita de 16 ani din Craiova, ne-a marturisit ca traieste o experienta unica, plina de viata, in cea mai frumoasa tabara la care a participat pana acum:
“𝐶𝑎𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑘, 𝑚𝑎𝑛𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑏𝑢𝑛𝑎. 𝑀𝑜𝑛𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑎𝑚𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖 𝑠𝑖 𝑎𝑚𝑢𝑧𝑎𝑛𝑡𝑖 𝑖𝑎𝑟 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑚𝑒𝑟𝑒𝑢 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒, 𝑑𝑖𝑛𝑎𝑚𝑖𝑐𝑒 ș𝑖 𝑝𝑙𝑖𝑛𝑒 𝑑𝑒 𝑟𝑎̂𝑠𝑒𝑡𝑒. 𝐼𝑛 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑧𝑖 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑡𝑎𝑚 𝑢𝑛 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣, 𝑙𝑒𝑔𝑎𝑚 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑖 𝑐𝑢 𝑐𝑒𝑖𝑙𝑎𝑙𝑡𝑖 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑛𝑡𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑡𝑎𝑟𝑖 𝑠𝑖 𝑛𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟ă𝑚 𝑑𝑒 𝑚𝑎̂𝑛𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑜𝑎𝑠𝑎.”

🌞 Zilele de vara trec cu totul altfel, atunci cand le petreci intr-o tabara internationala.

Cu atat mai mult, cu cat, tabara este una speciala, ca cea de la Praga!
Cel putin, asta cred Bella🙋‍♀️si Terka🙋, care sunt entuziasmate de programul complex de activitati, iesiri pentru cunoasterea locurilor, cursuri, activitati speciale, excursii, incat abia au avut ragaz sa ne spuna, prin intermediul parintilor, ce sentimente le incearca intr-un context international🌍, cu totul unic:
“𝐵𝑢𝑛𝑎 𝑧𝑖𝑢𝑎! 𝑉𝑜𝑟𝑏𝑖𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑖𝑛 𝑐𝑢 𝑓𝑒𝑡𝑒𝑙𝑒. 𝑆𝑢𝑛𝑡 𝑓𝑜𝑎𝑎𝑎𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑜𝑐𝑢𝑝𝑎𝑡𝑒. 𝐶𝑒𝑎 𝑚𝑖𝑐𝑎, 𝐵𝑒𝑙𝑙𝑎, 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑝𝑒𝑟 𝑖̂𝑛𝑐𝑎𝑛𝑡𝑎𝑡𝑎 𝑑𝑒 𝑡𝑒𝑛𝑖𝑠, 𝑑𝑒 𝑜𝑟𝑎𝑠… 𝑑𝑒 𝑡𝑜𝑡. 𝑇𝑒𝑟𝑘𝑎 𝑠𝑒 𝑠𝑖𝑚𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑒𝑎 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒, 𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑙𝑖𝑧𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑢 𝑚𝑢𝑙𝑡ă 𝑙𝑢𝑚𝑒, 𝑐𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑡𝑖𝑚𝑖𝑑𝑎 𝑑𝑒 𝑓𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑒𝑖. 𝐷𝑖𝑚𝑖𝑛𝑒𝑎𝑡𝑎 𝑠𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑧𝑒𝑠𝑐 𝑙𝑎 𝑜𝑟𝑎 𝟽, 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎 𝑙𝑎 𝑎𝑛𝑡𝑟𝑒𝑛𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑡𝑒𝑛𝑖𝑠 ș𝑖 𝑠𝑎 𝑎𝑖𝑏𝑎 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟, 𝑖𝑛 𝑜𝑟𝑎𝑠.”

  


De ce sa mergi in tabara internationala de la Praga?

Pentru ca:

  • aproape de casa – zborul Bucuresti – Praga este de o ora si 10 minute!
  • locatie spectaculoasa – oras istoric, situat in inima Europei!
  • posibilitatea de a vizita Viena, Berlin, Dresda si Munchen!
  • programe variate de studiu – engleza, germana, fotbal, tenis, arte martiale, dans si fitness, internship in turism.
  • cursurile sunt sustinute de profesori specializati in materiile predate
  • program intensiv de activitati si excursii
  • raport excelent calitate-pret
  • distractie maxima

Nu ti-ai facut planuri de vacanta pentru luna august? Poti lua in calcul Tabara noastra de la Praga, la care mai avem inca locuri disponibile!

 INSCRIE-TE ACUM!


Tabara internationala la Praga    


Nu rata oportunitatea de a incepe chiar acum aventura ta in Tabara internationala la Praga, alaturi de parteneri de incredere, in Orasul de Aur, si CONTACTEAZA-NE!
Telefon: 0736 913 866
E-mail: office@mara-study.ro
Site web: www.mara-study.ro

Lasa un comentariu