Tabără de Vară în Marea Britanie: Engleză și Jocuri Video

 Centrul Spatial al descoperirilor extraordinare si distractie interactiva

TABARA INTERNATIONALA DE CREARE JOCURI VIDEO are loc anul acesta in Leicester Anglia ! Nici nu se putea o locatie mai potrivita pentru tine.  Stii cate lucruri extraordinare ascunde acest minunal Centru Britanic?
Hai cu noi in Tabara in vacanta de vara si te vei convinge. Cu siguranta te va fascina aceasta experienta. Stiu ca nu te dezlipesti de calculator sau de consola ta PSP cand apare un nou joc. Iti cunosc si nerabdarea cand astepti cel mai dorit joc al anului 2015  Star War Battlefront 3 sau …who knows…! 
Stiu ca esti un copil inteligent si vrei sa stiI cat mai multe, exploreaza aceasta lume FUNtastica !
Acum ai aceasta sansa!
Alegand sa mergi in tabara de vara de limba engleza  poti invata lucruri noi si frumoase despre crearea de jocuri video. Cine stie, poate candva te vei lansa pe piata cu o noua tehnologie si propriul joc “most wanted”.
Plus ca o asemenea experienta intr-o Tabara in Anglia, te ajuta sa iti perfectionezi limba si sa cunosti cei mai impatimiti “gameri” din toata lumea. Profesorii IT sunt “cool” si stiu o sumedenie de trick uri-in ale tehnologiei video games making.
Zilnic vei avea 15 lectii de engleza pe saptamana si un program special care include 10 ore/saptamana dedicate creari de jocuri video, invatarea tehnicilor, scrierea de scripturi, design grafic si productie; este inclus si un campionat intre echipe care incurajeaza copii sa-si compare tehnicile in jocuri de succes.
In afara de activitatile sportive, vizionari de filme, talent show, discoteca, jocuri de team building tabara din Anglia  organizeaza si excursii cate 2 pe saptamana in diverse zone de interes cum ar fi de exemplu National Space Center.
Stiai ca National Space Center din Leicester Anglia a castigat un premiu datorita faptului ca este cea mai mare atractie din Marea Britanie dedicata spatiului? 
Stiai ca TABARA DE CREARE JOCURI VIDEO pe care noi ti-o propunem  te poate introduce in “Centrul Spatial” al descoperirilor extraordinare si distractie interactiva? 

In imaginea alaturata vei  observa turnul futuristic al Centrului Spatial ce are forma de racheta.
Aici este gazduit si cel mai mare planetariu de 360 gr. din Regatul Unit. La National Space Center poti avea o frumoasa calatorie prin intermediul a 6 galerii uimitoare a Turnului Racheta si a cursei S.I.M. ce ofera o experienta ce pare rupta din alta lume.
Daca vizitezi “SPACE NOW” vei fi trimis intr-o calatorie de explorare a universului folosind tehnologie multimedia de ultima generatie. Deasemenea cu ajutorul experientei 3D simulate, poti face o calatorie pe Luna, intrand in pielea unui adevarat astronaut. Acest program mai poate simula si o baza lunara cu toate detaliile sale.
O alta galerie “SPACE RACE” reprezinta o extraordinara reamenajare a iconicului Turn Racheta, punctul culminant a doi ani de munca pentru a crea o noua experienta ce va duce vizitatorii intr-o calatorie in mijlocul imaginatiei Lunare si pe suprafata misterioasa a Lunii. Aceasta sectiune include doua mari atractii: Gagarin Experience si Silo-ul. Prin intermediul experientei Gagarin vizitatorii pot deveni Yuri Gagarin, primul om in spatiu, in timp ce stau intr-o capsula Vostok si decoleaza.
“The Silo” este una dintre cele mai avansate experiente interactive (din punct de vedere tehnologic). Aceasta este dedicata industriei spatiale futuristice si iti popate oferi o experienta la care nici nu te astepti. Deasemenea poti participa la o experienta audio-video ce te va propulsa in vechea Rusie a anilor 1950 si vei vedea apusul calatoriei spatiale.
Sigur iti va placea sa iei parte la toate acestea.
CREAREA DE JOCURI VIDEO este un curs pe care cred ca il apreciaza tot tineretul inteligent

Ta asteptam sa te inscri in Tabara de vara din Leicester si iti stam la dispozitie cu detalii despre program si consultanta de specialitate

Echipa Mara Study
tel: 0736913866
office@mara-study.ro

DETALII AICI:Tabara de Engleza si Creare Jocuri Video din LEICESTER – UK

Lasa un comentariu